Каде за новогодишните празници?

Каде за новогодишните празници?

• Во дискотека

Гласови: 5 10,6%
  • Во кафеана

Гласови: 6 12,8%
  • Во домашна атмосфера со пријателите

Гласови: 24 51,1%
  • Дома, нема пари за славење

Гласови: 12 25,5%

• Вкупно гласачи
    47
Член од
26 ноември 2010
Мислења
2
Поени од реакции
0
Kade za nova godina? Kade kje slavite, koi ponudi gi znaete? So koj kje slavite? So koj vi e najubavo da slavite? Najubav docek do sega..?

Член од
12 август 2010
Мислења
2.890
Поени од реакции
906
Е вака...ко шо сме тргнале ќе славиме у некоја гаража гарант, иначе со друштвото ќе славам....а најубав дочек ми беше лани...сум се напраил летва....а со кој ми е нај убаво...хммм искрено пошо не глеам на нова година ко некое големо доживување....ја би сакал со женската,онака сами некаде...

A

Auditore

Гостин
Кај другарче ќе бидиме цела мафија на окупу, ќе биде јако, како да не биди, сега бркаме работа да најдеме уште женски и се да биде топ, и да не најдеме женски пак ќе биде јако..

Crazy in Love

Here's looking at you kid.
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.859
Поени од реакции
25.413
Во Крушево. Јесда се изнамачивме додека најдеме смештај, ама тоа не е битно сега. :) Стандардно друштво ќе си бидеме како и секоја година.

Z

Zoza

Гостин
vo Slovenija...so deckoto mi ke odime kaj sestra mi i zet mi :) veruvam deka ke mi e ubavo....kaj sestra i zet ne sum videla 6 meseci pa i decko mi ne e vo Mk taka da koga site cetvorujca zaedno i doma da sme pak ke pominame ubavo....:)

C R E S

Chelsea Fan!
Член од
30 јуни 2006
Мислења
3.515
Поени од реакции
1.266
Најверојатно во некој од кафичите во Скопје,лани супер си поминав така да и оваа година екстра ќе биде..Иако не е како поранешните години некако се изгуби тоа Ново Годишно чуство..

BloodyTampon

Works in deep&dark places
Член од
8 август 2009
Мислења
798
Поени од реакции
60
Најверојатно во ПРЕСКАП/А стан/куќа со друштвото. Но осеќам дека ќе е јако :)

old_School_mk

Програмер, гејмер, psy-trance уживател
Член од
11 август 2009
Мислења
6.158
Поени од реакции
5.933
Дома, ќе учам за испити.
И јас исто. Евентуално ако на 31ви вечерта има некоја журка на саем - таму ќе сум. Ама у глобала новогодишните празници ќе ги поминам дома над книга... :toe:

Член од
20 април 2010
Мислења
718
Поени од реакции
527
Во Крушево. Јесда се изнамачивме додека најдеме смештај, ама тоа не е битно сега. :) Стандардно друштво ќе си бидеме како и секоја година.
Остај веќе за смештај не збори,еден месец се јавувавме по телефони за да на крај едвај да договориме!

2 вечери,па ајде 3...па цена! Плус ко ќе ми текне дека пред 2 години исто Крушево бев за 250 ден.-вечер, а сега е дупло па и повеќе за исти услови........

Како и да е,повеќе се радувам на тоа шо ќе се одморам убаво 3 дена на чист воздух него на дочекот!!

Агент

Водич
Член од
5 декември 2010
Мислења
1
Поени од реакции
0
За нова година дома пред компјутер хахахаха

GrouchoMarx

Мочко
Член од
26 јануари 2008
Мислења
2.907
Поени од реакции
469
Кај другарче ќе бидиме цела мафија на окупу, ќе биде јако, како да не биди, сега бркаме работа да најдеме уште женски и се да биде топ, и да не најдеме женски пак ќе биде јако..
Ако де, ќе праите пендрек-парти.

иначе у склоп на темава. желба ми е негде далеку со сопругата, на планина ор самтинг али реалноста е друга па ваљда ќе мора да се задоволиме со мојата соба. битно пиво ќе има:back:

Kajgana Shop

На врв Bottom