Каде за новогодишните празници?

Каде за новогодишните празници?

• Во дискотека

Гласови: 5 10,6%
  • Во кафеана

Гласови: 6 12,8%
  • Во домашна атмосфера со пријателите

Гласови: 24 51,1%
  • Дома, нема пари за славење

Гласови: 12 25,5%

• Вкупно гласачи
    47
Член од
6 јануари 2008
Мислења
1.907
Поени од реакции
726
Гледам од кај мене годинава,никој не го боли qr,па им викам на друштвото да пуштиме еден евент на фејсбук да ги поканиме сите пријатели што ги имаме на средно Водно,и да се собереме 500 души :pos2: и плус ако има некој што се вработени како цајкани а работат за Нова Година да конфискуваат алкохол низ град и да го носат кај нас на Водно.Е така веќе осеЧам топ провод.И ќе биде "нико не зна,нико не зна шта то сијаааа" :pos2:

Me2

интериста
Член од
21 ноември 2009
Мислења
5.205
Поени од реакции
2.199
Сеуште сме во преговори за место, иначе ќе славам со друшто. Мислам дека ќе си поминеме лудо и незаборавно :helou:

Член од
23 август 2010
Мислења
137
Поени од реакции
15
Дома, ќе учам за испити.
hehehehehehehe, epa nema da bidesh sam, kako shto ide rabotava i ja so bagrata izglea nishto nema da praime so organiziranje taka da ili so tipka negde sami ili najverojatno doma nad kniga... kaj najdoa pa site ispiti na pochetok na januari da gi stavat, bash togash sve iam za slavenje (imanden, bozin, nova godina, stara nova godina...) :S

S

Sheldon Cooper

Гостин
Секаде така напраиле со испитиве, па овие од друштвово ќе чекале првин да поминеле колоквиумите па ќе размислувале за Нова Година (после 29ти) ) Блесава работа:toe:

Член од
14 август 2010
Мислења
5.508
Поени од реакции
5.821
Јас сакам дома, ама не се важи мојот глас. Каде ќе одлучи мнозинството таму.

la-loca

Immortal...
Член од
24 јули 2009
Мислења
2.545
Поени од реакции
1.252
Како ми се иде на снег негде, било каде. Али за еден ден да одиме не ни се исплаќа. Ебати факултетот, само тој може да заебе у вакви случаеви.
Втора желба ми е да си седам дома, нигде да не одам, алииии не ми даваат другарките.
Така да најверојатно ке одиме цело друштво у Скопје во куќа.
:toe: не сум срекна неш, се надевам тогаш ке бидам...

RebelMk

₪ ₪ ₪
Член од
18 октомври 2010
Мислења
1.761
Поени од реакции
1.155
Хммм Нова Година интересно : ))) ... пааа се знае подалеку од дома никој на ова време не сака куќата да му личи на зоолошка :pos2: паа затоа по некој кафичи,дискотеки или пак најверојатно во некое кафанче со добро друштво али ќе речам се зависи од буџет ехехе :salut: убав помин

bebush

Portable Heater
Член од
4 септември 2007
Мислења
4.468
Поени од реакции
5.166
Најверојатно дома.Иако би сакала да сум негде на планина во тие моменти во некое викендиче, куќа сеедно, ама желбата е едно реалноста е друго =].

С

сашенко

Гостин
Ми се седи дома најискрено.Едвај чекам празник некој за да можам да одморам саглам и да се рехабилитирам.Ми треба мир и одмор и никој да не ми досаѓа ама под притисок сум да одам и најверојатно ке завршам у некој кафич заспан 5 до 12 на шанк.Го изгубив тој новогодишен филинг а некако тешко да го вратам тоа.За туѓ мерак ке одам ако одам не дека ми се слави нешто.

Kajgana Shop

На врв Bottom