Macedonia>>Europe
Faster Than Light
- Член од
- 6 јуни 2007
- Мислења
- 2.582
- Поени од реакции
- 836
Tatar alert! Probably LjuBcho's cousin.not sure if serious or trolling ??
Tatar alert! Probably LjuBcho's cousin.not sure if serious or trolling ??
Маа нее тоа нема врска ама геноцид врз Албанците ватафак ? тоа мора да е тролање не ми се веруе некој да има да го мисли тоаTatar alert! Probably LjuBcho's cousin.
По фашистичка линија си се поддржуваат со рамковци од втора светска, таква врска има... плус да се најдат на муабет ги запоставивме деновиве нешто.пеееер не забегувајте што има врска темава со Бугарско-македонските односи ?
? Брат ајде да почнеме од почеток ..... како прво знаеш ли што е Геноцид ? мене не ми личиш ко да знаеш .. како второ ШО НЕ ИМ Е ПРИЗНАЕНО ? правата ?? немој немој министер за одбрана АЛБАНЕЦ поголем доказ од ова клучно министерско место не ќе да најдеш ај што 1/3 од министрите се Албанци па имаат и клучни ... администрација ЛЕСНО ги има 30% ... Војска исто , полиција исто ... А они тепаат наши деца они се буквално ДИВЉЦИ неможе да кажеш дека еден дивљак е дискриминиран по етничка основа затоа што не би го вработиле некаде , тој не е вработен затоа што е дивљак не затоа што е Албанец -.- ... да бил нормален цивилизиран ќе бил вработен , а сега со нивните "ПРАВА " тој дивљак ќе треба да го вработиме у администрација види види а да не зборам што Македонците масовно се ИСЕЛУВААТ од местата со мнозинско албанско население затоа што живот со нив е НЕВОЗМОЖЕН и ти ќе ми кажуваш геноцид сме им праеле бооожее боооожее што не ќе чуеш -.- преиспитај сеИмагеноцид.Затоаи ЕУреагираостроконРепублика Македонија.Признатисе права, но тие не се почитуваат.