Каде е ЕУ сега? Македонското знаме запалено во Албанија!

methMKD

Евроскептик
Член од
18 јануари 2011
Мислења
1.826
Поени од реакции
723
Tatar alert! Probably LjuBcho's cousin. :)
Маа нее тоа нема врска ама геноцид врз Албанците o_O ватафак ? тоа мора да е тролање не ми се веруе некој да има да го мисли тоа o_O

Член од
25 октомври 2010
Мислења
736
Поени од реакции
704
Па зашто да се буни ЕУ во Албанија? па таму нема рамковен.
Еу реагира само кај што има рамковен и бели мечки (n)

Macedonia>>Europe

Faster Than Light
Член од
6 јуни 2007
Мислења
2.582
Поени од реакции
836
пеееер не забегувајте што има врска темава со Бугарско-македонските односи ?
По фашистичка линија си се поддржуваат со рамковци од втора светска, таква врска има... плус да се најдат на муабет ги запоставивме деновиве нешто.

pumaval

Дрвен Адвокат
Член од
5 септември 2008
Мислења
1.480
Поени од реакции
598
It's simply...
Рани куче да те лае...
Требаше да го оставиме Аркан да ги прави летна манџа...

methMKD

Евроскептик
Член од
18 јануари 2011
Мислења
1.826
Поени од реакции
723
Имагеноцид.Затоаи ЕУреагираостроконРепублика Македонија.Признатисе права, но тие не се почитуваат.
o_O ? Брат ајде да почнеме од почеток ..... како прво знаеш ли што е Геноцид ? мене не ми личиш ко да знаеш .. како второ ШО НЕ ИМ Е ПРИЗНАЕНО ? правата ?? немој немој министер за одбрана АЛБАНЕЦ поголем доказ од ова клучно министерско место не ќе да најдеш ај што 1/3 од министрите се Албанци па имаат и клучни ... администрација ЛЕСНО ги има 30% ... Војска исто , полиција исто ... А они тепаат наши деца они се буквално ДИВЉЦИ неможе да кажеш дека еден дивљак е дискриминиран по етничка основа затоа што не би го вработиле некаде , тој не е вработен затоа што е дивљак не затоа што е Албанец -.- ... да бил нормален цивилизиран ќе бил вработен , а сега со нивните "ПРАВА " тој дивљак ќе треба да го вработиме у администрација види види :) :) а да не зборам што Македонците масовно се ИСЕЛУВААТ од местата со мнозинско албанско население затоа што живот со нив е НЕВОЗМОЖЕН и ти ќе ми кажуваш геноцид сме им праеле бооожее боооожее што не ќе чуеш -.- преиспитај се

Anco

За солун ДА, ЗА срем НЕ
Член од
1 ноември 2011
Мислења
8.603
Поени од реакции
15.409
- на крајот на август 1944год. е формирана
7 МНУБ-наречена - седма албанска бригада
потоа е преименувана во
4 албанска бригада ( кој беше кумот незнам )

LMC

Член од
26 август 2011
Мислења
147
Поени од реакции
46
Невозможен е заедничкиот живот, бидејќи повеќето македонци како слушнат за албанец и зборуваат само навреди и нечистотии - дивјаци и сл... А оние кои ги прекршија 10+ албански мали дечиња кои се?

Ivica^

Confident Liar
Член од
14 август 2007
Мислења
11.431
Поени од реакции
16.743
Моментот коај болвар ќе ти збори за геноцид :facepalm:

• Ми се допаѓа
Reactions: LMC

LMC

Член од
26 август 2011
Мислења
147
Поени од реакции
46
За сите кои не примаат туѓото и РАЗЛИЧНО мислење - мојот потпис. Поздрав! :) :pos: :tapp:
--- надополнето: 14 март 2012 во 00:22 ---
Добро што е Realen. да ја кажува вистината. Некои луѓе се заборавија. :facepalm:

?

..........

Гостин
Знаеме дека се необразовани искомплексирани дркаџии, но сепак не ми е јасно како може да се гордеат со таквиот неуспех во достигнувањето на цивилизациските норми на глобално ниво, најголемо достигнивање во светски рамки им е палење на знамиња, мислам дека и дивјаците од источните пустини може да им позавидат.....приметувате дека се е исто, им фали само пустина и камили....и совршено може да се вклопат во заостанатиот свет.....

Македонец

мразам патетика во натпис
Член од
12 февруари 2007
Мислења
3.928
Поени од реакции
3.814
Глеам дека на темава дебатирате како тетки пред порта.

А на никој не му текнува да се запраша од каде на тие луѓе....поготово во тоа градче со 15.000 жители....баш некој дома имал Македонско знаме......абе ај.

Демек тој си го чувал дома под перница,и секоја вечер пред легнување сонувал како го пали знамето,и како го даваат на ТВ....се со цел да ја ублажи болката што не поминал во вториот круг во шоуто "копитари и папкари".

Значи дефинитвно некој им го уфрлил знамето и нив толку им требало,доживеале групна стимулација на Г точката.

M

Mussolini

Гостин
dardan-ia, hotmail и сите други Албанци да дојдат на рапорт да видеме шо мислат они за настанов. благодарам...

п.с. за dardan-ia видех. на ред е хотмаил и сета остала багра Албанци на форумов

Kajgana Shop

На врв Bottom