Каде да се запишам?

Член од
1 март 2012
Мислења
53
Поени од реакции
10
Финтата е тоа дека јас кога еднаш ќе се запишам веќе не сакам да се откажувам.Јас без проблеми би се запишала у корчагин и не ми е проблем учењето туку тоа дека нема да искачам од дома и што е најтрагично нема да имам време за тренинзи :confused:

Член од
27 ноември 2007
Мислења
31.110
Поени од реакции
74.988
Финтата е тоа дека јас кога еднаш ќе се запишам веќе не сакам да се откажувам.Јас без проблеми би се запишала у корчагин и не ми е проблем учењето туку тоа дека нема да искачам од дома и што е најтрагично нема да имам време за тренинзи :confused:
:pos:
Абе готово, зошто да не искачаш од дома? :pos:
Не се секирај, дур бев повеќе време бев надвор него ли дома.
Ти викам, не потпаѓај под глупи муабети, дека нема да имаш време за ништо друго само за книгата :tapp:
Тоа ти се зли муабети од рандом фаци од другиве школи :icon_mrgr:
Прашај кога се протестираше против матура првата година, кои беа најборјни СЕКОЈ ден? :)
Од месец дена, дали два дена бевме на предавања. ние и ги водевме протестите.
Ем протестиравме против матура, ем не учевме, и на крај пак завршивме убедливо први на рангирањето ;)

Има разлика од дете до дете, а во Корчагин воглавно учат деца со поголем капацитет, на кои не им требаат 10 саати да научат 3 страни.
Тргни си од глава дека нема да имаш време за ништо друго ако учиш во Корчагин :)

Член од
27 ноември 2007
Мислења
31.110
Поени од реакции
74.988
A ти која година си сеа или заврши?:)
Завршив пред некоја година :)
Оттогаш е уште пооолеснато, пошто голем дел од постарите псотроги професори отидоа во пензија...

Член од
22 ноември 2011
Мислења
475
Поени од реакции
177
Значи вака... Осум госини по ред сум најодличен ученик во моето училиште.Но еве остана уште малку време и треба да се запишам некаде во средно.Сакам електротехника но сум премногу одлична за во ПТТ,а во ЕМУЦ,АСУЦ немам намера да се запишам.Дајте некои предлози за средни училишта во Скопје каде барем малку посаглам ќе науќам математика.Некои ми викаат во Корчагин да идам но едноставно немам храброст.Сите викаат било претешко.Што мислите вие за Орце???
Ако мислиш дека ќе се стекнеш со доволно образование од електро струка тука тешко.Како што спомна Орце,НЕ НИ ПОМИСЛУВАЈ УЖАС Е!!.Еве јас сум жив пример лани се запишав и еве ме прва година сум ама е премногу тешко многу бараат,по строги се глумат лудило за да си го задржат рејтингот на школото и тоа не е добро, а за тоа дека имало електроника информатика во орце... на ниско ниво џабе им е све!!!Така да од се срце ти посакувам да најдеш некое по асално школо како Ѓорги,Карев и други!!!

бутЕ

старлета
Член од
29 март 2011
Мислења
2.232
Поени од реакции
3.838
Запишиси се на СМУ (Средно Медицинско Училиште) Др. Панче Караѓозов....И ден денес жалам што не се запишав таму...

Член од
23 септември 2010
Мислења
645
Поени од реакции
385
Е да, не те учат наставниците туку сама си учиш тие кажуваат само што да учиш, програмата во средниве школи мање-више е иста така да зависи од тебе, најдобро запиши се тоа што те интересира и тоа школо што ти е најблиску да не акаш со 2 автобуси.
Голем дел научници стекнале знаење само од читање книги по свој избор а не оделе во школо и пак станале научници, денес сите идат во школо пак све неписмено.
Така да ако ти се сите петки не значи дека си најпаметен, секоја будала може да набуба за 5.

Biljbilj08

1987
Член од
19 ноември 2011
Мислења
698
Поени од реакции
312
Каде сакаш запиши се но немој во Панче Арсовски да се запишуваш, мој совет

Член од
12 декември 2010
Мислења
4.346
Поени од реакции
3.754
Ако мислиш дека ќе се стекнеш со доволно образование од електро струка тука тешко.Како што спомна Орце,НЕ НИ ПОМИСЛУВАЈ УЖАС Е!!.Еве јас сум жив пример лани се запишав и еве ме прва година сум ама е премногу тешко многу бараат,по строги се глумат лудило за да си го задржат рејтингот на школото и тоа не е добро, а за тоа дека имало електроника информатика во орце... на ниско ниво џабе им е све!!!Така да од се срце ти посакувам да најдеш некое по асално школо како Ѓорги,Карев и други!!!
Дај бе не тропај види го, што си ти? Јас у Орце да не испадне сеа курчење, ама ако имам еднаш учено повеќе од 40 минути да ме утепаш над 4 имав просек увек а веруј не сум нешто посебно интелигентен. Орце е ПРЕЛЕСНО за каков углед има, или тебе ти се паднале најголемите идиоти за професори или има друго нешто тука. Па посебно од 3та натака коа ќе ти дојдат Мац, Латински лудата, онаа по Логика... па такви не заслужуваат да у Цветан Димов да предаваат.

Член од
22 ноември 2011
Мислења
475
Поени од реакции
177
Дај бе не тропај види го, што си ти? Јас у Орце да не испадне сеа курчење, ама ако имам еднаш учено повеќе од 40 минути да ме утепаш над 4 имав просек увек а веруј не сум нешто посебно интелигентен. Орце е ПРЕЛЕСНО за каков углед има, или тебе ти се паднале најголемите идиоти за професори или има друго нешто тука. Па посебно од 3та натака коа ќе ти дојдат Мац, Латински лудата, онаа по Логика... па такви не заслужуваат да у Цветан Димов да предаваат.
Па може и тоа што викаш дегени од професори ми се паднале,додуша не се сите исти...

TheTrooper

Психијатриски случај
Член од
27 април 2009
Мислења
6.833
Поени од реакции
6.392
:pos: Озбилно.......:pos:
Прв пат во животот да не искочам затоа што имам за учење ми се случи сега на факултет и тоа недела дена пред колоквиум.Тренинзи исто не се проблем........па уште и имав време и за школо тренинзи и утакмици да играм.Брееејјјј колку глупости ти изнакажале.....
Ти објасни убаво Сајбер пред мене. :D

Член од
11 октомври 2010
Мислења
1.942
Поени од реакции
1.750
Ајде бе, на форум да се прашува каде да се запишиш средно. Што е следното, тема со наслов „Дали да се омажам/оженам“ „Дали да раѓам или да абортирам“ „Дали да излезам вечер?“ ??? Стварно не сфаќам што е проблемов со луѓето.

До авторот на темава: За вакви прашања се иде по школи, се разгледуваат можностите кои ги нудат истите и се одбира, а не по форуми да се прашува.

Член од
22 ноември 2011
Мислења
475
Поени од реакции
177
Абе најубаво ти е нигде да не се запишваш че се заебиш :pos:

Член од
21 ноември 2005
Мислења
5.238
Поени од реакции
959
Ајде бе, на форум да се прашува каде да се запишиш средно. Што е следното, тема со наслов „Дали да се омажам/оженам“ „Дали да раѓам или да абортирам“ „Дали да излезам вечер?“ ??? Стварно не сфаќам што е проблемов со луѓето.

До авторот на темава: За вакви прашања се иде по школи, се разгледуваат можностите кои ги нудат истите и се одбира, а не по форуми да се прашува.
Зошто да не? Нели развиваме интернет општество?
Се разбира дека женење/мажење, раѓање/абортирање и сл. се пресериозни теми за на форум, ама за средно е сосема во ред, според мене

Kajgana Shop

На врв Bottom