Финтата е тоа дека јас кога еднаш ќе се запишам веќе не сакам да се откажувам.Јас без проблеми би се запишала у корчагин и не ми е проблем учењето туку тоа дека нема да искачам од дома и што е најтрагично нема да имам време за тренинзи![]()
Завршив пред некоја годинаA ти која година си сеа или заврши?![]()
Ако мислиш дека ќе се стекнеш со доволно образование од електро струка тука тешко.Како што спомна Орце,НЕ НИ ПОМИСЛУВАЈ УЖАС Е!!.Еве јас сум жив пример лани се запишав и еве ме прва година сум ама е премногу тешко многу бараат,по строги се глумат лудило за да си го задржат рејтингот на школото и тоа не е добро, а за тоа дека имало електроника информатика во орце... на ниско ниво џабе им е све!!!Така да од се срце ти посакувам да најдеш некое по асално школо како Ѓорги,Карев и други!!!Значи вака... Осум госини по ред сум најодличен ученик во моето училиште.Но еве остана уште малку време и треба да се запишам некаде во средно.Сакам електротехника но сум премногу одлична за во ПТТ,а во ЕМУЦ,АСУЦ немам намера да се запишам.Дајте некои предлози за средни училишта во Скопје каде барем малку посаглам ќе науќам математика.Некои ми викаат во Корчагин да идам но едноставно немам храброст.Сите викаат било претешко.Што мислите вие за Орце???
Дај бе не тропај види го, што си ти? Јас у Орце да не испадне сеа курчење, ама ако имам еднаш учено повеќе од 40 минути да ме утепаш над 4 имав просек увек а веруј не сум нешто посебно интелигентен. Орце е ПРЕЛЕСНО за каков углед има, или тебе ти се паднале најголемите идиоти за професори или има друго нешто тука. Па посебно од 3та натака коа ќе ти дојдат Мац, Латински лудата, онаа по Логика... па такви не заслужуваат да у Цветан Димов да предаваат.Ако мислиш дека ќе се стекнеш со доволно образование од електро струка тука тешко.Како што спомна Орце,НЕ НИ ПОМИСЛУВАЈ УЖАС Е!!.Еве јас сум жив пример лани се запишав и еве ме прва година сум ама е премногу тешко многу бараат,по строги се глумат лудило за да си го задржат рејтингот на школото и тоа не е добро, а за тоа дека имало електроника информатика во орце... на ниско ниво џабе им е све!!!Така да од се срце ти посакувам да најдеш некое по асално школо како Ѓорги,Карев и други!!!
Па може и тоа што викаш дегени од професори ми се паднале,додуша не се сите исти...Дај бе не тропај види го, што си ти? Јас у Орце да не испадне сеа курчење, ама ако имам еднаш учено повеќе од 40 минути да ме утепаш над 4 имав просек увек а веруј не сум нешто посебно интелигентен. Орце е ПРЕЛЕСНО за каков углед има, или тебе ти се паднале најголемите идиоти за професори или има друго нешто тука. Па посебно од 3та натака коа ќе ти дојдат Мац, Латински лудата, онаа по Логика... па такви не заслужуваат да у Цветан Димов да предаваат.
Финтата е тоа дека јас кога еднаш ќе се запишам веќе не сакам да се откажувам.Јас без проблеми би се запишала у корчагин и не ми е проблем учењето туку тоа дека нема да искачам од дома и што е најтрагично нема да имам време за тренинзи![]()
Зошто да не? Нели развиваме интернет општество?Ајде бе, на форум да се прашува каде да се запишиш средно. Што е следното, тема со наслов „Дали да се омажам/оженам“ „Дали да раѓам или да абортирам“ „Дали да излезам вечер?“ ??? Стварно не сфаќам што е проблемов со луѓето.
До авторот на темава: За вакви прашања се иде по школи, се разгледуваат можностите кои ги нудат истите и се одбира, а не по форуми да се прашува.