Слаткарници КанелаКаде во Скопје освен Кувертира (зошто најверојатно не сакаат да работат или да земат пари, им се јавувам и им пишував пораки ама не одговараат), можам да најдам такви торти што ги прават во различни форми да ми направат?
Дајте ми бројче или име на фирмата или каде се наоѓа.
Ми треба итно.
Се снајдов. Бев во Канела сабајле и нарачав. Фала бај д веј на помошта.Слаткарници Канела
Има во Козе и Аеродром
Прашав прво во темата-мајка, па ајде и тука - кондензирано (евапорирано) млеко anybody? Не ми требаат оние малине млекца за во кафе, туку конзерва 200-300мл. Благодарам бескрајно..
Па имаше сега скоро на ова саемов на мед што беше на улица Македонија. Јас земав 2 тегли матичен мед и 2 тегли цимет.Здраво, каде можам да најдам матичен млеч и прополис за во мед. Фала
Ако не најдеш,можеш и да си свариш сама.Прашав прво во темата-мајка, па ајде и тука - кондензирано (евапорирано) млеко anybody? Не ми требаат оние малине млекца за во кафе, туку конзерва 200-300мл. Благодарам бескрајно..
Го имаше и во Кам порано, провери може уште го носат.Прашав прво во темата-мајка, па ајде и тука - кондензирано (евапорирано) млеко anybody? Не ми требаат оние малине млекца за во кафе, туку конзерва 200-300мл. Благодарам бескрајно..