Каде би гледале филм, во кино или дома?

Член од
21 август 2011
Мислења
5.064
Поени од реакции
5.665
Во кино е подобро поради ефектите,(y) а иначе на времето во кино Напредок даваа добри филмчиња :D

Z

zmej gorjanin

Гостин
Дома е најубаво и тоа исклучиво сам со спуштени ролетни, во кино веќе не одам пошто стандард се расправам со некои кои си дошле муабети да си тераат и немаат осет, освен може термин од 4 попладне :)

Член од
14 ноември 2010
Мислења
708
Поени од реакции
140
Дома. Доволно е да имаш една плазма 42", сараунд, ролетни и ќе ги доловиш ефектите од кино. Инаку со 2ца, најмногу 3ца луѓе можам да поднесам да гледам асално филм.

Филозофка

Amelie Poulain
Член од
21 јануари 2009
Мислења
1.680
Поени од реакции
525
Кино! и си одам редовно, по 2 пати во неделата и супер ми е:)

burn84

Говорете Македонски
Член од
4 февруари 2006
Мислења
6.579
Поени од реакции
1.500
Да имав опрема јас каква што сакав тогаш пола пола.
Но вака, секако дека кино е прв избор..iMax посебно...

Член од
14 април 2007
Мислења
1.812
Поени од реакции
1.047
Кино, е тоа е доживување. Како помали кога ќе пуштеа Мумија или Врисок на тоа големо платно е тогаш беше серење у гаќи, и плус ги гледаш и слушаш реакциите на другите присутни.
Дома ќе умреш од досада ако немаш друштво.

Член од
23 јуни 2011
Мислења
10.341
Поени од реакции
3.847
Ви текнува на она кино со кола што идеш, се паркираш и од кола гледаш. Имаше такво на оној филмот Каменковци (Флинстоунс). Е такво едно да направат во било кој град, атракција мислам дека ќе биде. :D

Член од
14 април 2007
Мислења
1.812
Поени од реакции
1.047
Жити се, како може да умреш од досада ако гледаш филм?
Освен ако не го гледаш Last Night :pos:
Сите гледаат филм да разбијат досада, а мене ми е досадно од филм :D

Можеби ова го кажав бидејќи во последно време ми здосади од нив, а прво гледав по 3-4 на ден, па не ми се седнува сам да гледам освен ако нема друштво.

Член од
13 март 2011
Мислења
2.281
Поени од реакции
2.001
Сите гледаат филм да разбијат досада, а мене ми е досадно од филм :D

Можеби ова го кажав бидејќи во последно време ми здосади од нив, а прво гледав по 3-4 на ден, па не ми се седнува сам да гледам освен ако нема друштво.
почни некоја серија, или филм во неколку делови, мејби ју вил фајнд интерестинг :D

А ако сакаш да умреш од досада (буквално), да се самоубиеш на сред филм и слично пушти го Last Night. :D

Член од
17 јануари 2009
Мислења
2.814
Поени од реакции
4.666
Зависи од филмот, зависи од киното. Зависи и од публиката. Некои трилери, хорори поинаку се доживуваат ако ги гледаш сам. Без сеир од некој што сака да испадне фраер и на секое уфрла можни спојлери, критики и коментари. Од друга страна, комедија не се гледа сам.

Член од
31 мај 2011
Мислења
1.424
Поени од реакции
789
Секако дека во кино би гледал, тапа е дома, има кино кај нас ама не работи сеа слушам ќе се отварало (y)

Kajgana Shop

На врв Bottom