Каде би гледале филм, во кино или дома?

Член од
23 јуни 2011
Мислења
10.341
Поени од реакции
3.847
Дали ви е поубаво кога некој нов филм ќе излезе и појдете со друштвото или со дечкото/девојката во кино, купите пуканки и да гледате филм ИЛИ дома со друштво, со дечко/девојка или сами на раат да си го изгледате филмчето?

8969370-young-attractive-people-watch-movies-at-home.jpg Movie-theater-in-1.jpg

Член од
3 јули 2010
Мислења
1.230
Поени од реакции
1.863
Дефинитивно кино. Зошто? Што знам многу по кејфски е, си земеш пуканки и се унесуваш у филм, по дома нон-стоп (барем јас) има нешто што ми пречи. Ова за некој посериозен филм кога сакам да уживам.

Lux

Inglourious
Член од
25 октомври 2010
Мислења
1.189
Поени од реакции
888
Абе оди бегај 21 век сме во Прилеп немаме кино, да имаше кино во Прилеп пола град ќе одеше таму, јас би одел во кино отколку дома.
Најголема вукојебина е прилеп, за греота сме

RocknRolaa

Rafa Para Siempre
Член од
21 февруари 2010
Мислења
6.869
Поени од реакции
9.740
Многу фина тема :)
Сама дома. Престанав да гледам филмови во друштво, ми го уништуваат филмот со забелешки и прашања. Па ќе почне некој да се туфка, обавезно има некој на кој му е досадно итн итн. А во кино немам отидено уште од кога го гледав Александар на Оливер Стоун. Би отишла само заради ефектите, иако би размислила сто пати пред да отидам зашто ужасно ме деконцентрира армија од луѓе околу мене.:)

Член од
12 јуни 2011
Мислења
551
Поени од реакции
297
Најголема вукојебина е прилеп, за греота сме
Не ми е јасно, толку пари фрлени на глупости ( океј, повеќето се глупости ) а неможат едно кино да лупнат ? Па и каква пара ќе се зема од тоа ох ох ... :confused:

Lux

Inglourious
Член од
25 октомври 2010
Мислења
1.189
Поени од реакции
888
сетен е марјанчо па можи че му текни да напрај нешо:D

Член од
12 јуни 2011
Мислења
551
Поени од реакции
297

Lux

Inglourious
Член од
25 октомври 2010
Мислења
1.189
Поени од реакции
888
http://www.facebook.com/pages/Сакаме-КИНО-во-Прилеп/117840274934142
Има и ваква група одамна, ама џабе, народов изглеа убо му е на компјутер или шо че се начека на Саботна Филмска Треска на Сител. :cautious:
Се кладам дека че има пари во та работа, народов ко че навали фул че биди

Член од
13 мај 2009
Мислења
687
Поени од реакции
283
Да имавме кино редовно би одел со друштво, женска итн.
Ама пошо немаме, поубаво ми е дома да си седнам сам на топличко и да го изглеам филмот, не дека неќам друштво ама стварно не можам да поднесам кога некој почне да се дере: „Леле ќе го убие!!“ , „Ете гоо!!“ и слични извици на некои мои пријатели и пријателки. :)

Messanger

Аскер
Член од
15 октомври 2011
Мислења
380
Поени од реакции
344
☺ Кино и те како, иако во Штип нема го направија ништо киното :) не знам зошто во кино некако по интересно и не секојдневно а можеби и затоа што не сум многу и бил на кино! Со пуканки по американски е ( како во холивудски филмови :D )

Anco

За солун ДА, ЗА срем НЕ
Член од
1 ноември 2011
Мислења
8.603
Поени од реакции
15.409
Vo kino 100% e podobro. Po moznost letno kino. Ama nikade gi nema.
Vo Skopje imavme i kino dzabe do "63. Tocno taka ne se naplacase.
Koj saka si gleda i toa vo centar, malku pozadi segasniov letnikovec.
Tehnika crno-belo. Filmofi se znae partizanski ili "debeli i slabi".

Kajgana Shop

На врв Bottom