Каде бевте синоќа и дали се одлепивте или нафуравте лошо?:-)

Zemzela

носител на титулата ултимативен клабер
Член од
19 јули 2006
Мислења
5.045
Поени од реакции
152
На генерална проба за момачко вечер...првин кај зетот па во Б2 на Жаре :vozbud: ...леле све у вис :cug:

badluckguy

Оган под ѕвездите
Член од
8 октомври 2007
Мислења
2.925
Поени од реакции
131
Pub Blue Кавадарци.
Д.Н.О свиреа...:)
Не знам колку дупли коњаци, атмосфера до таван.:vozbud:
Ама заврши свирката па после беше тапа...:toe:

Член од
20 мај 2007
Мислења
1.139
Поени од реакции
153
Кај другарка (матурантка) на гости, средувавме импресии од нејзината матура и гледавме заеднички слики зашто и' бев на прославата. Немаше никакво фурање, напротив, вечерно и релаксирано, во мирна атмосфера.=)

Член од
27 ноември 2008
Мислења
1.433
Поени од реакции
341
Бев во една куќа со друштво ... и интересно беше се дури не се испијанија сите ...
аман веќе ... и морав да ги трезнам да ги облеквам да ги чистам ...
глупа вечер ... требаше и јас да се испијанам :toe:

bebush

Portable Heater
Член од
4 септември 2007
Мислења
4.468
Поени од реакции
5.166
Синоќа, кај дечкото дома, филмче, грицки, чоколади и сокови околу нас.Мхмхм, убаво си поминав:back:

S

SSS-Stolica

Гостин
Пред маало шлаење...и плескање неколку партии сокер со ZеroStyle:icon_cool

VeS

.
Член од
16 мај 2008
Мислења
4.749
Поени од реакции
2.355
Бев бев... никаде не бев.. планирано беше негде на кафе,ама после триста случкни ништо од тоа,а после кафето кај Емкаа на слиповер...
значи после 1 сатот беа журките :pipi:

Командантица

Како шТо ќе реЧем Ја!
Член од
15 февруари 2009
Мислења
105
Поени од реакции
1
кај другарка ми се договаравме околу подготовките за матурата, а планирано беше да идеме да се собереме во кавич да се договореме со останатите али ништо не бидна па така да не беше ништо посебно..:)

Член од
27 ноември 2008
Мислења
1.433
Поени од реакции
341
Со јужуал друштво за во парк.
И после седење со едни металци (шо воопшто не ги знаев) и пеење. :tapp: :)
It was weird dude ...

Crazy in Love

Here's looking at you kid.
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.859
Поени од реакции
25.413
Прво во кафана “Мома“, па после во Колосеум. И покрај тоа што немав желба за ништо, си поминав супер, во Колосеум се оставив на Crazy in Love и Single Ladies од Beyonce. Ама баш беше оставање, чудо како не удрив некој по толку мафтање. :icon_lol: Како и да е, фина вечер, смешки, пеење, играње и така...:pipi:

Бавча

идол на младите
Член од
25 декември 2007
Мислења
11.765
Поени од реакции
11.269
Фино лепо ја отворивме трета смена со мокови, па продолживме накај Ритокс на фанкови...опуштено :icon_lol:

Болиглава

A cold fact
Член од
16 јуни 2007
Мислења
4.701
Поени од реакции
2.353
Cafe Portal на Твистерс. Јошко е будала мајкеми. Ја свирит гитарана, ја свирит.(Y)

Најдобра вечер од ваков вид, нормално после караокето.:)

Fantom

Chikara
Член од
4 јуни 2006
Мислења
11.453
Поени од реакции
812
Cafe Portal на Твистерс. Јошко е будала мајкеми. Ја свирит гитарана, ја свирит.(Y)

Најдобра вечер од ваков вид, нормално после караокето.:)
Јошко не е нормален во глана гумена брат. Ја прегоре начисто гитарана. Ја стопи, ја ифцеди ко мозољче. А да, и кј бил Тони за гитара бе, шознајт тој...

И не смејт да се изоставит делот шо ко посвоени седевме Сараишче и тресевме зелени и се смеевме на бајати вицој. (H)

Јак провод дефинитивно. :vozbud:

Гладиус

notusually
Член од
14 август 2008
Мислења
5.508
Поени од реакции
1.728
Тркнав до ФМ демек на кафенце и завршив со бела Александрија у рака. Ниту се одлепив, ниту се нафурав, туку се изненадив. Брееее ќе ја утепав другарка ми... Некој кога е пијан е стварно одлепен, во негативна смисла и тоа.

пробистипка

малечка
Член од
13 август 2008
Мислења
2.026
Поени од реакции
130
Синоке најпрвин на кафе со едно ново друштво, а потоа прошетки и мерење на улиците:vozbud:

Kajgana Shop

На врв Bottom