Каде бевте синоќа и дали се одлепивте или нафуравте лошо?:-)

Член од
27 ноември 2007
Мислења
619
Поени од реакции
45
Прво во дежа ву, па у миднајт, па у тренд и на крај у хајлендер. Супер вечер, клабинг на највисоко ниво. А да и кој е нафуран на провинцијалци нека не иде у тренд. Од сегде се слуша мабилен и чатврток... Мене ми е сеедно, битно вчера супер беше.

-={K-O-R-U-N}=-

Wanna play a game?
Член од
14 февруари 2007
Мислења
13.045
Поени од реакции
3.301
... на концертот за Тоше. Феноменално (и ладно). Ама сепак многу убаво :)

Член од
30 јануари 2005
Мислења
7.397
Поени од реакции
1.308
Џубокс. One funny place. Се нафурав лошо. Е јебем ли га, не може секој пат да биде океј. Седев со италијан на маса кој имаше геј амбиции шо беше интересно, ама јеботе не ми беше вечерта. Се осеќав грдо, што е некој вид новост, бидејќи не сум си личел грд добри 2-3 години. :toe:

BiG_kIsS

You talk too much... Let me shut you up
Член од
4 септември 2007
Мислења
3.414
Поени од реакции
2.923
На концертот... Ладно беше ама сепак си поминав најубаво :)

Член од
19 јуни 2007
Мислења
3.422
Поени од реакции
116
На стадион на концертот посветен на Тоше. Беше прекрасно. Кој не успеа да дојде мислам дека има за што да жали. Беше најполно и најубаво до сега.
ТОШЕ ТЕ САКАМЕ СИТЕ!!!

burn84

Говорете Македонски
Член од
4 февруари 2006
Мислења
6.579
Поени од реакции
1.500
Заборавив да пишам.
Во саботава што помина бевме на првата свирка на Гижо. Кој не дојде нит знае што е андерграунд нит некогаш ќе дознае.

Болиглава

A cold fact
Член од
16 јуни 2007
Мислења
4.701
Поени од реакции
2.353
На роденден од еден школски другар. Си поминав тапа. Една од поважните причини за тоа беше музиката.:nesum:

Vinnetou

Continium Transfunctioner
Член од
15 мај 2005
Мислења
3.513
Поени од реакции
482
Тука.

RIP МАЈСТОРЕ!
Сите те сакаме!

Tonchie

BATTERY +
Член од
15 јуни 2005
Мислења
13.479
Поени од реакции
7.947
Заборавив да пишам.
Во саботава што помина бевме на првата свирка на Гижо. Кој не дојде нит знае што е андерграунд нит некогаш ќе дознае.
Пеери, не кажувате.
Или за секој случај ако се посТрамоти бендот на Гижо, само малку луѓе да дознаат.

Zemzela

носител на титулата ултимативен клабер
Член од
19 јули 2006
Мислења
5.045
Поени од реакции
152
Стандарт Ало ало на кафенце :smir:

SCORPIO__20

Your sex is on fire
Член од
1 февруари 2007
Мислења
4.380
Поени од реакции
71
Во Клуб Колосеум на Марк Кнајт, супер журка, атмосфера, бев со другар ми Тони, дојдов ги видов и испоштував одредени формуџии, Серпико, Бушав. Бејби грл и двете кумановки и сл. :helou: Се на се прекрасна вечер , мило ми е што присуствував:wink:

Fantom

Chikara
Член од
4 јуни 2006
Мислења
11.453
Поени од реакции
812
На кафе, скроз различно од сите кафиња шо сум ги испил со овие три особи... Заради женската половина од тајфата, нормално. Мај баџоу ис вери даун, шејм он д причинителот. Безосечајни сте, озбилно. Едната си мислит Таличен Том е, шериф града, па лупетат глупости и зборвит без да мислит, другата е типичен пример на фрижидер (ладноќа нон стоп) и така. Да е жив и здрав баџово само, и ко ќе е даун растур прајт билјард. Џвер. Донт ју би дааааун тунајт. Ајј доооунт билииив итс БЕН!

Аиде, ќе смисљиме план да ги испрајме работите. Поз поз шмек шмек.

bebush

Portable Heater
Член од
4 септември 2007
Мислења
4.468
Поени од реакции
5.166
Пијаца,Кеј,Стоилко и дома:smir:

Kajgana Shop

На врв Bottom