Adr1anA
NAUGHTY GIRL
- Член од
- 12 септември 2005
- Мислења
- 198
- Поени од реакции
- 4
плескавичка и виршличка во студентската менза...ама беше интересно...ти Гижо зашто ни избега???Гижо напиша:oпаа романтична вечера свеќи, ова, она
плескавичка и виршличка во студентската менза...ама беше интересно...ти Гижо зашто ни избега???Гижо напиша:oпаа романтична вечера свеќи, ова, она
Мх мх, па претпоставувам зошто ве оставил сами Гижо... :wink:Adr1anA напиша:плескавичка и виршличка во студентската менза...ама беше интересно...ти Гижо зашто ни избега???
Ејсид, тета Адриана треба да ме вика Тореадор...само запознавање...бре сега муабет ке ми извадите!!Acid напиша:Мх мх, па претпоставувам зошто ве оставил сами Гижо... :wink:
Бај д веј, вие додека бевте на романтична вечера, јас и Гижо бевме на неромантично пиво со Анонимус. Ама добро беше! Па уште кикириките... Мх, мх, мх...:party2:
Абе јас знам, ама Гижо незнаел и затоа ве оставил!Adr1anA напиша:Ејсид, тета Адриана треба да ме вика Тореадор...само запознавање...бре сега муабет ке ми извадите!!
како бе поише да се опуштиме?!?!?!па срамота ќе беше да се опуштевме поише!!!!!! а за андриана no koment...a нај малер е тоа што не ми ги пуштаат сликите со Кан....Caligula напиша:Не би смеел да кажувам у јавност такви работи башка требе малце поише да се опуштите,многу некако скаменети ни бевте..башка на глумицата Андријана не и беше јасно како комуницираме (начинот на комуникација може да си го визуелизира само Мистичен ) ќе ви доеме пак здравје за 2 недели ако го букираат Танче да пушта.
како не те видов ја горе на сепаре бев лево од дј кабинатаmary_jane напиша:se odvezovme nekako do process
iamse hiphop,bese ludnica
dencavme do smrti posle doma,koma u krevet...
hhehe sme se utnale,bas mi e krivoCaligula напиша:како не те видов ја горе на сепаре бев лево од дј кабината