gOJDO
Пациент, неизлечив
- Член од
- 4 јануари 2006
- Мислења
- 1.304
- Поени од реакции
- 20
пеер, лошо ме сфати...Dzver напиша:ti be obraten da ne si?
сакам да го мафтам пред многу жени....:je:
пеер, лошо ме сфати...Dzver напиша:ti be obraten da ne si?
денцав со стриптизерот,на сите им играше,али момите се срамеа,јас го неам тој проблем,па поубаво си поминав:party3:dajdo напиша:zveeereeee kakva vecher si imala ti bravo maco brao :je: inache densashe ili
macoooooooo bravo bravo eh samo napred samo dobra zabava :je: :je: :je:mary_jane напиша:денцав со стриптизерот,на сите им играше,али момите се срамеа,јас го неам тој проблем,па поубаво си поминав:party3:
ај коа ќе доеш навака,ќе фураме заедно на машки па и женски стриптиз:je:dajdo напиша:macoooooooo bravo bravo eh samo napred samo dobra zabava :je: :je: :je:
goootoooo te nosam u skopje koa ke se vratam na zenski ti mene na mashki eh sho sakam devojki sho ne se sramat :je: :je: ima da bide densanje uhuhumary_jane напиша:ај коа ќе доеш навака,ќе фураме заедно на машки па и женски стриптиз:je:
deal!:je:dajdo напиша:goootoooo te nosam u skopje koa ke se vratam na zenski ti mene na mashki eh sho sakam devojki sho ne se sramat :je: :je: ima da bide densanje uhuhu
не треба јас да те викнам на мушки стриптиз,туку ти менеgOJDO напиша:a не викаш на мушки стриптиз еееј....не ми се верува....