- Член од
- 7 јануари 2008
- Мислења
- 5.366
- Поени од реакции
- 804
Што ако е неограничен кога немаш ниту 1 МЕГАБИТ брзина :nesvest:јас имам од инфел неограничен 768/128 kb/s и плаќам 1200 денари месечно.
Што ако е неограничен кога немаш ниту 1 МЕГАБИТ брзина :nesvest:јас имам од инфел неограничен 768/128 kb/s и плаќам 1200 денари месечно.
Е што тој ? Има некоја предност повеќе ?Cabletel
абе мене баш она брзо ми ги отвора страниве брз е воглавно само ако спуштам филмој поголеми од 5 GB тогаш цела вечер ми ги спушта иначе брз еШто ако е неограничен кога немаш ниту 1 МЕГАБИТ брзина :nesvest:
Ако тебе ти е брз, во ред тогаш Инаку 760 кб е мала брзина... незнамабе мене баш она брзо ми ги отвора страниве брз е воглавно само ако спуштам филмој поголеми од 5 GB тогаш цела вечер ми ги спушта иначе брз е
Предмалку не ја видов сликата т.е. не се покажа, мислев дека само она Cabeltel е напишано во постот така да моето мислење сметајте го за неважечкоЕ што тој ? Има некоја предност повеќе ?
Ако модемот ти е поврзан преку USB, се` е во ред.Дечки ке можете ли да ми кажете дали се ми е во ред со конекцииве:S
ако играш на телекабел серверот, моментално има проблеми со него на сите им се качува пингот.Модемот ми е поврзан преку УСБ, и кога го форматирав пред некој ден , глеам таму во Device manager Usb cable modem нешто пишиваше и го инсталирав драјверот за модемот.
Ама од овој месец незнам дали е до мене или до телекабел:S претерано споро дури и Кантер кога играм ме кикнува поради пингот:S
Поврзи го со мрежен кабелМодемот ми е поврзан преку УСБ, и кога го форматирав пред некој ден , глеам таму во Device manager Usb cable modem нешто пишиваше и го инсталирав драјверот за модемот.
Ама од овој месец незнам дали е до мене или до телекабел:S претерано споро дури и Кантер кога играм ме кикнува поради пингот:S
:S А како?Поврзи го со мрежен кабел