Кабелски интернет, предности, штети...

• Креатор на темата Креатор на темата G_O_C_E
  • Време на започнување Време на започнување
Мене ме интересира како бесе адресата за кабелнет даунлоадот ( си има подредено филмови , музики , игри ...)
Како шо ми текнува беше IP адреса со некој си цифри ама кој ки помти ... Ај помагајте луге

Мене ме интересира како бесе адресата за кабелнет даунлоадот ( си има подредено филмови , музики , игри ...)
Како шо ми текнува беше IP адреса со некој си цифри ама кој ки помти ... Ај помагајте луге

http://www.kabelnet.net.mk/:pop:

Ви благодариме за покажаниот интерес, меѓутоа овај сервис е само за нашите ценети корисници, но нажалост вие не сте. Сепак вашиот интерес за регистрација е успешно запишан во нашата дата база од оваа 89.185.214.155 адреса. Ви благодариме на вашата посета. Со почит КДС КабелНет . :pop:

Ви благодариме за покажаниот интерес, меѓутоа овај сервис е само за нашите ценети корисници, но нажалост вие не сте. Сепак вашиот интерес за регистрација е успешно запишан во нашата дата база од оваа 89.185.214.155 адреса. Ви благодариме на вашата посета. Со почит КДС КабелНет . :pop:

:pos2: Е да треба да бидеш нивни корисник да користиш нивна IP адреса за да можиш да влезиш во линкот.:tv:

Internetov od cabletel e sranje vo boja.Vo posledno vreme sekoja vtora nedela internetov paga navecer.Pa zatoa ne preporacuvam da stavate od cabletel.

Појди на форумот пиши му за овој проблем одма ке ти одговорат.
Еве ти линк : http://www.kabelnet.net.mk/forum/

Малку офтопик: кога кликнав на линкот...
КДС КабелНет ФОРУМ

Информација
Вие сте привремено банирани од овај форум.

Ве молиме контактирајте го Главниот Администратор за повеќе информации.

Банот е ставен на вашата ИП адреса.

:toe:

Малку офтопик: кога кликнав на линкот...
КДС КабелНет ФОРУМ

Информација
Вие сте привремено банирани од овај форум.

Ве молиме контактирајте го Главниот Администратор за повеќе информации.

Банот е ставен на вашата ИП адреса.

:toe:

Па нормално дека ке ве банираат кога не сте корисници на нивната мрежа :pop:
Имаат и друг линк за надворешни корисници

Леле колку е лош денес нетов не ми се верува. Паѓа секоја 10та секунда, мислам не паѓа туку нема нет, а сијаличките си светат се нормално.

Језда поминав лимит, али треба да ми намалат брзина не вака да ме мачат.

Поздрав до Кејблтел.

Леле колку е лош денес нетов не ми се верува. Паѓа секоја 10та секунда, мислам не паѓа туку нема нет, а сијаличките си светат се нормално.

Језда поминав лимит, али треба да ми намалат брзина не вака да ме мачат.

Поздрав до Кејблтел.

Успеваш сето ова да го напишеш во 9 секунди?!?!?!
Уау... браво.

И јас имам кабелски и задоволен сум, едина маана беше тоа што чекав на рапидшер... сега веќе не. Наоѓам премиум акаунти. :)

Успеваш сето ова да го напишеш во 9 секунди?!?!?!
Уау... браво.

Има финта. Напиши, и после копирај и коа ке стиснеш испрати мислење, ти паѓа после пак укључуваш па пастираш и одма испрати мислење :D:D

јас имам од инфел неограничен 768/128 kb/s и плаќам 1200 денари месечно.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom