И јас сум бил лопов, али овие...

V

Vollstandig

Гостин
Koга една личност од кругот на вмро-дпмне, ја прашав за тоа “Што мисли за проектот 3 врби за 250.000 евра“, ми вика: “А дали убавината има цена“?

И од тогаш си ја накривив капата настрана и сонувам дека сонцето ќе изгрее на запад.

Член од
12 декември 2010
Мислења
10.496
Поени од реакции
11.450
Koга една личност од кругот на вмро-дпмне, ја прашав за тоа “Што мисли за проектот 3 врби за 250.000 евра“, ми вика: “А дали убавината има цена“?

И од тогаш си ја накривив капата настрана и сонувам дека сонцето ќе изгрее на запад.
па незнам што ти е чудно, кога уметноста е непроценлива и најлесно се перат пари.
еве на пр. јас цртам слика и си ја ценам милион (ептен ми значи бе, емотивно поврзан бла бла бла) значи никој неможе да ми каже не ти вреди толку и доаѓа Грујо ми ја купува :P

за џабе ли се направија сите споменици мислиш???? како може неколку споменици со големина на скендер бег да вредат неколку пати повеќе од него а овој поквалитетен од сите???? али да скендербег не го направија за да украдат пари ;)

Член од
10 мај 2010
Мислења
2.727
Поени од реакции
1.970
па незнам што ти е чудно, кога уметноста е непроценлива и најлесно се перат пари.
еве на пр. јас цртам слика и си ја ценам милион (ептен ми значи бе, емотивно поврзан бла бла бла) значи никој неможе да ми каже не ти вреди толку и доаѓа Грујо ми ја купува :P

за џабе ли се направија сите споменици мислиш???? како може неколку споменици со големина на скендер бег да вредат неколку пати повеќе од него а овој поквалитетен од сите???? али да скендербег не го направија за да украдат пари ;)
Уметност ?Каква уметност има во купена врба од шутка која чудо ке биде и дали ке истера а беше платена 250 000 евра .
Ограда кај мостот на Холиден Ин била 1,5 милиони евра...златна да беше помалку ке вредеше (за 1,5 милиони евра се граде уште еден хотел Холидеј Ин )

W

Werther

Гостин
Еееее со тие 250.000 евра можеа да се исшколуваат квалитетни млади луѓе кои имаат капацитет,а немаат финансии за високо образование доколку се случеше тоа утре можеби некои од нив ке ни ја водеа милата држава,некои ке беа адвокати,доктори,нотари,судии итн. ,но Коце-Коцката во соработка со Грујо одлучија дека 3 врби низ кои ке поминуваат фекалии од целиот град би биле подобра инвестиција.

Член од
6 март 2007
Мислења
2.301
Поени од реакции
1.580
Аиииии ги искина, на моменти се збунуваше ама воглавно ја пренесе мислата. А бе ромите на смешен начин можат да ја кажат најчистата вистина :)

Член од
10 февруари 2011
Мислења
894
Поени од реакции
398
Аууу партали ... па барем кажува вистина не лаже .. у ова што го кажа нема ниедна лага .. :)

Curious

пичкин дим
Член од
24 јули 2007
Мислења
1.652
Поени од реакции
1.899
Сосема е во право човекот.
Јас сум недоволно писмен, ама овие се неписмени дефинитивно.
Ова го ставам сега во потпис.
Убаво вика Најческа, кецарошите владеат со државата.

leandra

Модератор
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.641
Поени од реакции
38.562
Овој сигурно е од СДСМ.

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.622
Поени од реакции
59.474
Амди има наследник, а? :)

Член од
27 ноември 2007
Мислења
30.987
Поени од реакции
74.070
Лелелелеле кој замор е овој човече, не дај боже да ти се закачи, јајцава ми ги отече еднаш :facepalm:
Дреме во жена парк, и им се става на сите што седат таму и замара по саат време :pos:
Не ми се верува дека и видео направиле со него ххахахахахаха

Битно од него сум ја слушнал најпаметната работа:
"Вагината е почиста од устата, во вагината влегува една работа, а во устата милион" :pos::pos::pos:

Anco

За солун ДА, ЗА срем НЕ
Член од
1 ноември 2011
Мислења
8.603
Поени од реакции
15.409
Сосема е во право човекот.

Ова го ставам сега во потпис.
Убаво вика Најческа, кецарошите владеат со државата.
А си чул ли: За закон за заштита на авторски права ?
Побара ли дозвола,да ја употребиш реченицава како твој потпис.
Јес да тој не е писмен, но очекува ј тужба наредниве денови.
Изгледа и тебе те сврбат 250 илјади за превземање на авторството.
Затоа превзами нешто,земи сендвич и пивце и најдиго авторот и средена е работата. И волкот сит и овците на број.

burn84

Говорете Македонски
Член од
4 февруари 2006
Мислења
6.579
Поени од реакции
1.500
Сдсм својот октопод го шири, власта ќе падне со екс лопови и бранко на чело :pos:

Kajgana Shop

На врв Bottom