¯
¯\_(ツ)_/¯
Гостин
Искрено,да.
Ама што може само едно патче?
Многу работи може затоа кичмата вечер ке ојт гостивар по граВ.
Ама што може само едно патче?
Многу работи може затоа кичмата вечер ке ојт гостивар по граВ.
Анчелоти вика дека ќе игра , и ќе им га скрШел кичмата :bezbol:Ај бе нека пише некој дали ќе игра вечер пато прва постава.Баш сакам да видам како ќе игра...
Најавен е дека ке игра он прво рече дури и дека ке дадел 2 гола додуша после му текна па кажа дека не се знаело кога ке дадел деби гол:bil: битно вечер ке видиме дали сум се надал за џабе или ке има нешто овдеАј бе нека пише некој дали ќе игра вечер пато прва постава.Баш сакам да видам како ќе игра...
Ако ако не би било лошо некогаш да почнеш да гледаш утакмици па да коментираш.Глеам дека врска немаш за што збориш.Изгледа грешка сум бил за Лацио (ги натценив).
A zosto ne go komentirate ne detenceto posle utakmicata. Prvo videte kako stojat rabotite. Vaka nekoj sigurno gresi. Koj gresi?Толку прашина се дигна за детенцево баш ме интересира што знае.
1. Јас го гледав мечот, а ти?Ако ако не би било лошо некогаш да почнеш да гледаш утакмици па да коментираш.Глеам дека врска немаш за што збориш.
Што имаше рече сомнително кај пеналот????? ИМАШЕ ПЕНАЛ????? Кога еден таков педер од судија ќе ти заебе цела утакмица.ЕЕ ПА НЕ ЗА ЏАБЕ ЈА СУМ РЕКОЛ ДЕКА ИТАЛИЈАНСКАТА ЛИГА Е СРАЊЕ.И само да те прашам вака глеам многу си ја глеал утакмицата...ЏЕНОВА ИГРАШЕ БОЉЕ???ПА 2 ПАТИ БЕ ЦЕНТАР ПРОЈДОЈА ШТО ТИ Е НА ТЕБЕ!!!!1. Јас го гледав мечот, а ти?
2. Освен еден сомнителен пенал примивте уште еден гол ако не ти текнува.
3. Лацио беше тотално надигран. плус рачунај дека играше дома, џенова изигра многу машки и многу отворено.
4. Лацио имаше неколку какви такви шанси кои благодарение на мороните(извини на зборот)(особено нашиот најдобар играч, шо мислеше во тој момент незнам, судијата на 2 метри од него овај паѓа како воз да го прегазил(а противничкиот играч е пола метар зад него) наместо да шутира на чист гол(без да му сметаат одбрамбени играчи)) во нападот ги заеба ептен.
5. Ако мислиш дека го неќам лацио како клуб се лажиш. Многу ми е криво шо стигна да биди полн со дибеци кои не вервам дека би успеале да бидат први и во македонско првенство. Се надевам на подобри денови за лацио, подобро раководство, подобар тренер, подобри играчи. Сезонава шо му е заебана на лацио и шо нема да напрај ништо појќе од некоја златна средина (и покрај то шо е на 2 бода од зона на испаѓање не вервам дека ќе испадни). Значи сезонава шо ја заебаја ја заебаја нека отворат очи за догодина и радикално нека го сменат тимот (почнувајќи од ... ... СЕ).
Се исполни :helou:Анчелоти вика дека ќе игра , и ќе им га скрШел кичмата :bezbol: