Италијанско првенство

Кој е најдобар италијански клуб?

• Вкупно гласачи
    746
Статус
Затворена за нови мислења.
¯

¯\_(ツ)_/¯

Гостин
Искрено,да.
Ама што може само едно патче?
Многу работи може затоа кичмата вечер ке ојт гостивар по граВ.

Kriticar

дискриминатор
Член од
7 мај 2007
Мислења
1.037
Поени од реакции
5
Ај бе нека пише некој дали ќе игра вечер пато прва постава.Баш сакам да видам како ќе игра...

Milanez`

Tutta lα miα vitα...
Член од
6 август 2007
Мислења
14.573
Поени од реакции
5.579
Ај бе нека пише некој дали ќе игра вечер пато прва постава.Баш сакам да видам како ќе игра...
Анчелоти вика дека ќе игра , и ќе им га скрШел кичмата :bezbol:

курајбер

млад, потентен
Член од
29 јануари 2007
Мислења
17.000
Поени од реакции
51.179
Најавен е дека ке игра он прво рече дури и дека ке дадел 2 гола додуша после му текна па кажа дека не се знаело кога ке дадел деби гол:bil: битно вечер ке видиме дали сум се надал за џабе или ке има нешто овде

CrashoverRide

Tutto per la Lazio,persempre nell cuore...
Член од
9 јануари 2008
Мислења
1.293
Поени од реакции
114
Изгледа грешка сум бил за Лацио (ги натценив).
Ако ако не би било лошо некогаш да почнеш да гледаш утакмици па да коментираш.Глеам дека врска немаш за што збориш.

Д

Демијан

Гостин
Ќе видите дека Пато вечер ке биде како изгубен на терен.Остајте он шо се пува дека ќе дадел 2 гола.Млад е уште и затоа збори такви глупости.

CrashoverRide

Член од
9 јануари 2008
Мислења
1.293
Поени од реакции
114
Толку прашина се дигна за детенцево баш ме интересира што знае.

Член од
22 февруари 2007
Мислења
7.076
Поени од реакции
1.940
Ако ако не би било лошо некогаш да почнеш да гледаш утакмици па да коментираш.Глеам дека врска немаш за што збориш.
1. Јас го гледав мечот, а ти?
2. Освен еден сомнителен пенал примивте уште еден гол ако не ти текнува.
3. Лацио беше тотално надигран. плус рачунај дека играше дома, џенова изигра многу машки и многу отворено.
4. Лацио имаше неколку какви такви шанси кои благодарение на мороните(извини на зборот)(особено нашиот најдобар играч, шо мислеше во тој момент незнам, судијата на 2 метри од него овај паѓа како воз да го прегазил(а противничкиот играч е пола метар зад него) наместо да шутира на чист гол(без да му сметаат одбрамбени играчи)) во нападот ги заеба ептен.
5. Ако мислиш дека го неќам лацио како клуб се лажиш. Многу ми е криво шо стигна да биди полн со дибеци кои не вервам дека би успеале да бидат први и во македонско првенство. Се надевам на подобри денови за лацио, подобро раководство, подобар тренер, подобри играчи. Сезонава шо му е заебана на лацио и шо нема да напрај ништо појќе од некоја златна средина (и покрај то шо е на 2 бода од зона на испаѓање не вервам дека ќе испадни). Значи сезонава шо ја заебаја ја заебаја нека отворат очи за догодина и радикално нека го сменат тимот (почнувајќи од ... ... СЕ).

CrashoverRide

Член од
9 јануари 2008
Мислења
1.293
Поени од реакции
114
1. Јас го гледав мечот, а ти?
2. Освен еден сомнителен пенал примивте уште еден гол ако не ти текнува.
3. Лацио беше тотално надигран. плус рачунај дека играше дома, џенова изигра многу машки и многу отворено.
4. Лацио имаше неколку какви такви шанси кои благодарение на мороните(извини на зборот)(особено нашиот најдобар играч, шо мислеше во тој момент незнам, судијата на 2 метри од него овај паѓа како воз да го прегазил(а противничкиот играч е пола метар зад него) наместо да шутира на чист гол(без да му сметаат одбрамбени играчи)) во нападот ги заеба ептен.
5. Ако мислиш дека го неќам лацио како клуб се лажиш. Многу ми е криво шо стигна да биди полн со дибеци кои не вервам дека би успеале да бидат први и во македонско првенство. Се надевам на подобри денови за лацио, подобро раководство, подобар тренер, подобри играчи. Сезонава шо му е заебана на лацио и шо нема да напрај ништо појќе од некоја златна средина (и покрај то шо е на 2 бода од зона на испаѓање не вервам дека ќе испадни). Значи сезонава шо ја заебаја ја заебаја нека отворат очи за догодина и радикално нека го сменат тимот (почнувајќи од ... ... СЕ).
Што имаше рече сомнително кај пеналот????? ИМАШЕ ПЕНАЛ????? Кога еден таков педер од судија ќе ти заебе цела утакмица.ЕЕ ПА НЕ ЗА ЏАБЕ ЈА СУМ РЕКОЛ ДЕКА ИТАЛИЈАНСКАТА ЛИГА Е СРАЊЕ.И само да те прашам вака глеам многу си ја глеал утакмицата...ЏЕНОВА ИГРАШЕ БОЉЕ???ПА 2 ПАТИ БЕ ЦЕНТАР ПРОЈДОЈА ШТО ТИ Е НА ТЕБЕ!!!!

И само да дополнам,таква е лигата да чека Пандев да му досудат на Лацио безвеза пенал за да биде рамномерно.

F

fantomX

Гостин
Ако Лацио не може да ја тепа Џенова со игра и се надева на судијата да му досуди пенал за да се спаси од пораз дома, тогаш џабе му е се...
Да, немаше пенал за Џенова, ама ете згреши судијата и свирна. И Лацио немаше сили потоа барем да израмни? Против Џенова? Довчерашен член на Серија Б? Ако мисли Лацио со еден гол да решава утакмици со еден гол, треба да има и доста добра одбрана, а ја нема. Е па така, нема резултати.
И, да... crashoveride, ја разбирам дека си фан на Лацио, ама Лацио повеќе од 10 место годинава не може ни да сонува, а да не зборувам дека со игрите шо ги прикажува, може до крај да си се бори за опстанок. Сакал ти признал или не, така е...

maca_kaka'

тiƒosi јаossoηeјаo
Член од
6 октомври 2007
Мислења
3.515
Поени од реакции
640
детенцето го гледавте???
ај сеа коментари за пато
млад бил неможел гол да даде бла бла а даде преубав гол на кој никој не му асистираше......најдобар е:vozbud:

pirlo21

којотот
Член од
12 јануари 2008
Мислења
2.052
Поени од реакции
2.055
пато изигра одлично а ако јас видов добро на пато му асистираа.мислам дека беше каладзе ама не сум баш сигурен.поправете ме ако грешам

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom