Италијанско првенство

Кој е најдобар италијански клуб?

• Вкупно гласачи
    746
Статус
Затворена за нови мислења.

Vartolu

1897 Fighter
Член од
29 декември 2007
Мислења
14.992
Поени од реакции
5.607
си замина Роналдо од милан нели?
Да..Вчера проструи информација дека во Коринтијанс ќе ја продолжи својата кариера...

Инаку, Миланез, сликата сигурно е фотошопирана:):tv:

Џенаро Гатузо

Pippo per Sempre
Член од
3 јануари 2008
Мислења
2.797
Поени од реакции
38
Кoпилето дебело отиде во Коринтијанс најголемите ривали на Фламенго ,овој клуб му даде и третмани и све овој им кидна слично како што беше дур беше во Интер коа го продадоа во Реал Мадрид и за после тоа да дојде во големиот ривал Милан...будала е свињава:raz:

Milanez`

Tutta lα miα vitα...
Член од
6 август 2007
Мислења
14.523
Поени од реакции
5.515
си замина Роналдо од милан нели?
Му истече договорот а Милан не му понуди нов.
Се опорави од повредата што ја заработи во натптреварот со Ливорно, тренираше до пред некое време со Фламенго, изигра сеа брзо 20 минути на пријателски натпревар меѓу пријателите на Зидан и Роналдо, и сеа постигна договор со Коринтијас и таму најверојатно ќе ја заврши успешната кариера која на крај за него заврши трагично (ако може така да се каже).

:zver:

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
29.951
Поени од реакции
45.099
Кoпилето дебело отиде во Коринтијанс најголемите ривали на Фламенго ,овој клуб му даде и третмани и све овој им кидна слично како што беше дур беше во Интер коа го продадоа во Реал Мадрид и за после тоа да дојде во големиот ривал Милан...будала е свињава:raz:
Затоа фановите на Интер му дадоа префкс Јуда, секогаш велам, парите не се тие кои го упропастуваат фудбалот, него играчи како Роналдо или Робињо, кои се лепат на истите а запоставуваат и клубови и фанови кои се крстеле во нив .

meazza

lo §ono in†eri§†a
Член од
30 јануари 2007
Мислења
7.042
Поени од реакции
1.168
ne e vazno koj gi dodeluva dosega se pogodija i site izbori se opravdani
Ок.. нема да се повторувам. За Кварезма кажав зошто мслам оти незаслужено ја доби, доколку не се покажеше до крај на сезона би било оправдано да ја добие а тој ја доби дури и пред полусезона...

Vuki-Viola-Fan

Solo Fiorentina
Член од
18 мај 2008
Мислења
3.502
Поени од реакции
680
Прерано ја доби Кварезма оваа етикета,ама ја стојам на моето мислење дека Кварезма нема иднина во Италија и дека неговите "магии" неможат да се видат во Италијанскиот фудбал!

eMilanist

Ursus domesticus
Член од
27 септември 2007
Мислења
2.401
Поени од реакции
1.830
Абе со оглед на парите кои ги даде Интер за Кварезма и не е чудно што толку рано се закити со наградата:toe:. Ај, ај ќе има време и за потврда на титулата:icon_lol:.

Boom Shaka Lakka

Silence!! .. I kill you!
Член од
29 август 2008
Мислења
10.922
Поени од реакции
8.798
Ок.. нема да се повторувам. За Кварезма кажав зошто мслам оти незаслужено ја доби, доколку не се покажеше до крај на сезона би било оправдано да ја добие а тој ја доби дури и пред полусезона...
pa vo ova vreme ja dodeluvaat so da pravam a do sega toj niso ne pokaza

meazza

lo §ono in†eri§†a
Член од
30 јануари 2007
Мислења
7.042
Поени од реакции
1.168
pa vo ova vreme ja dodeluvaat so da pravam a do sega toj niso ne pokaza
Абе оти не ме разбираш. Тоа е проблемот.. што се доделува ова време и треба да се даде на соодветен играч, а не на играч кој пристигна сега и има одиграно само неколку кола.
А и не знам шо се замарам со тоа. Не е нешто посебно, награда која ја даваат некои медиуми...

Boom Shaka Lakka

Silence!! .. I kill you!
Член од
29 август 2008
Мислења
10.922
Поени од реакции
8.798
Абе оти не ме разбираш. Тоа е проблемот.. што се доделува ова време и треба да се даде на соодветен играч, а не на играч кој пристигна сега и има одиграно само неколку кола.
А и не знам шо се замарам со тоа. Не е нешто посебно, награда која ја даваат некои медиуми...
dobro be covek ne se zamaraj ama fakt e sekoja godina od inter e koj i da e

meazza

lo §ono in†eri§†a
Член од
30 јануари 2007
Мислења
7.042
Поени од реакции
1.168
dobro be covek ne se zamaraj ama fakt e sekoja godina od inter e koj i da e
Мислам дека е и повеќе од очигледно дека медиумите водат анти-интер кампања. Тоа го правеа лани цела сезона па што е чудно што продолжуваат и сезонава.
Чекаат некои спорни моменти па да го критикуваат Интер дека победува со судии но тоа досега го немаше, а го имаше од страна на Милан но сепак помина како да не било ништо...
Па кога нема за што, ќе почнат и на ваков начин. Пред некој ден се појавија приказни дека Адриано и Маикон биле пијани на тренинг па Мурињо ги избркал двајцата, за по неколку часа да видиме слики од Маикон на тренингот и интервју на Мурињо дека тоа нема врска и Адриано е повреден...
Мислам дека е премногу очигледно, и не е тешко да сватите што се случува, се разбира доколку сакате...

ПАндев нема да игра за Лацио, а пренос се врши токму од тој натпревар...
Мислам дека во вакви случаи треба да им се дава предност на екипите кои имаат најмногу фанови и кои сакаат да го гледаат својот омилен клуб, а во случајов би требало да има пренос од Интер - Киево!

Boom Shaka Lakka

Silence!! .. I kill you!
Член од
29 август 2008
Мислења
10.922
Поени од реакции
8.798
Мислам дека е и повеќе од очигледно дека медиумите водат анти-интер кампања. Тоа го правеа лани цела сезона па што е чудно што продолжуваат и сезонава.
Чекаат некои спорни моменти па да го критикуваат Интер дека победува со судии но тоа досега го немаше, а го имаше од страна на Милан но сепак помина како да не било ништо...
Па кога нема за што, ќе почнат и на ваков начин. Пред некој ден се појавија приказни дека Адриано и Маикон биле пијани на тренинг па Мурињо ги избркал двајцата, за по неколку часа да видиме слики од Маикон на тренингот и интервју на Мурињо дека тоа нема врска и Адриано е повреден...
Мислам дека е премногу очигледно, и не е тешко да сватите што се случува, се разбира доколку сакате...

ПАндев нема да игра за Лацио, а пренос се врши токму од тој натпревар...
Мислам дека во вакви случаи треба да им се дава предност на екипите кои имаат најмногу фанови и кои сакаат да го гледаат својот омилен клуб, а во случајов би требало да има пренос од Интер - Киево!
ne veruvam deka vodad anti-inter kampanja

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom