А
Адриано
Гостин
си замина Роналдо од милан нели?Колку е сликата од Роналдо фотошоп... демек некогаш бил толкав ццц
си замина Роналдо од милан нели?Колку е сликата од Роналдо фотошоп... демек некогаш бил толкав ццц
Да..Вчера проструи информација дека во Коринтијанс ќе ја продолжи својата кариера...си замина Роналдо од милан нели?
Му истече договорот а Милан не му понуди нов.си замина Роналдо од милан нели?
Затоа фановите на Интер му дадоа префкс Јуда, секогаш велам, парите не се тие кои го упропастуваат фудбалот, него играчи како Роналдо или Робињо, кои се лепат на истите а запоставуваат и клубови и фанови кои се крстеле во нив .Кoпилето дебело отиде во Коринтијанс најголемите ривали на Фламенго ,овој клуб му даде и третмани и све овој им кидна слично како што беше дур беше во Интер коа го продадоа во Реал Мадрид и за после тоа да дојде во големиот ривал Милан...будала е свињава:raz:
steta nema:pos2:штета што нема награда за тим Рома ке ја освоеше со над 50 проценти доверба!
Ок.. нема да се повторувам. За Кварезма кажав зошто мслам оти незаслужено ја доби, доколку не се покажеше до крај на сезона би било оправдано да ја добие а тој ја доби дури и пред полусезона...ne e vazno koj gi dodeluva dosega se pogodija i site izbori se opravdani
pa vo ova vreme ja dodeluvaat so da pravam a do sega toj niso ne pokazaОк.. нема да се повторувам. За Кварезма кажав зошто мслам оти незаслужено ја доби, доколку не се покажеше до крај на сезона би било оправдано да ја добие а тој ја доби дури и пред полусезона...
Абе оти не ме разбираш. Тоа е проблемот.. што се доделува ова време и треба да се даде на соодветен играч, а не на играч кој пристигна сега и има одиграно само неколку кола.pa vo ova vreme ja dodeluvaat so da pravam a do sega toj niso ne pokaza
dobro be covek ne se zamaraj ama fakt e sekoja godina od inter e koj i da eАбе оти не ме разбираш. Тоа е проблемот.. што се доделува ова време и треба да се даде на соодветен играч, а не на играч кој пристигна сега и има одиграно само неколку кола.
А и не знам шо се замарам со тоа. Не е нешто посебно, награда која ја даваат некои медиуми...
Мислам дека е и повеќе од очигледно дека медиумите водат анти-интер кампања. Тоа го правеа лани цела сезона па што е чудно што продолжуваат и сезонава.dobro be covek ne se zamaraj ama fakt e sekoja godina od inter e koj i da e
ne veruvam deka vodad anti-inter kampanjaМислам дека е и повеќе од очигледно дека медиумите водат анти-интер кампања. Тоа го правеа лани цела сезона па што е чудно што продолжуваат и сезонава.
Чекаат некои спорни моменти па да го критикуваат Интер дека победува со судии но тоа досега го немаше, а го имаше од страна на Милан но сепак помина како да не било ништо...
Па кога нема за што, ќе почнат и на ваков начин. Пред некој ден се појавија приказни дека Адриано и Маикон биле пијани на тренинг па Мурињо ги избркал двајцата, за по неколку часа да видиме слики од Маикон на тренингот и интервју на Мурињо дека тоа нема врска и Адриано е повреден...
Мислам дека е премногу очигледно, и не е тешко да сватите што се случува, се разбира доколку сакате...
ПАндев нема да игра за Лацио, а пренос се врши токму од тој натпревар...
Мислам дека во вакви случаи треба да им се дава предност на екипите кои имаат најмногу фанови и кои сакаат да го гледаат својот омилен клуб, а во случајов би требало да има пренос од Интер - Киево!