Италијанско првенство

Кој е најдобар италијански клуб?

• Вкупно гласачи
    746
Статус
Затворена за нови мислења.

meazza

lo §ono in†eri§†a
Член од
30 јануари 2007
Мислења
7.049
Поени од реакции
1.177
Можи.. јас мислев дека е местото на табелата, атрактивноста на играта во преден план..

Член од
19 март 2007
Мислења
6.574
Поени од реакции
164
Лол Дел Пиеро пред Тоти ... :tapp:

Има врска и местото на табелата, но повеќе познатоста на клубот и популарноста на играчите во клубот!!
Ај ти се молам како може ова да има врска со рејтинг на играч за тоа како одиграл една полусезона. Ако беше за тоа, мислам дека Милан во моментов е најпознат италијански клуб, а види им го Кака, петка му дале ...

Vartolu

1897 Fighter
Член од
29 декември 2007
Мислења
15.335
Поени од реакции
6.016
Лол Дел Пиеро пред Тоти ... :tapp:

Ај ти се молам како може ова да има врска со рејтинг на играч за тоа како одиграл една полусезона. Ако беше за тоа, мислам дека Милан во моментов е најпознат италијански клуб, а види им го Кака, петка му дале ...
Оти што е толку Тоти добар годинава????Што си запнал??А на сликата се ставени само играчи на тимовите, така да не се отценети играчите туку тимовите!!

Член од
19 март 2007
Мислења
6.574
Поени од реакции
164
Оти што е толку Тоти добар годинава????
А што е Дел Пиеро толку добар годинава???

Тоти пред недела дена го постигна 200-от гол во кариерата. Да не му се случеше повредата, сигурен сум дека ќе беше на чело на листата на стрелци во Италија сезонава.

Ај кажи ми што направи Дел Пиеро сезонава? Само против Лацио имаше добра партија.

Едит: Тимовите се оценети?!?! Добро. Сакаш да кажеш дека Јуве имаше подобра полусезона од Рома? Рома два порази само имаат во цела сезона.

meazza

lo §ono in†eri§†a
Член од
30 јануари 2007
Мислења
7.049
Поени од реакции
1.177
Оти што е толку Тоти добар годинава????Што си запнал??А на сликата се ставени само играчи на тимовите, така да не се отценети играчите туку тимовите!!
За сликите во право си дека се само така не ги мешајте сеа играчите.. Ама се работи за полусезона па нема шанси да се работи за популарноста на клубот.. Ама ај да не се замараме сеа за глупости.. утре ќе се "покараме" за Интер - Јуве :-P

edit
Влатко.. Рома мислам само 1 пораз има ако не се лажам.. вчера гледав табела..

Член од
19 септември 2005
Мислења
5.616
Поени од реакции
180
Сликата е за тимовите, а како споредба се ставени најдобрите играчи од секој тим.

Значи не е Кака со оценка 5.
Милан е со оценка 5... на Кака јас би му дал барем 8 или 8.5

Член од
19 март 2007
Мислења
6.574
Поени од реакции
164
Океј, сакам само да кажам дека ова нема врска.

Има врска и местото на табелата, но повеќе познатоста на клубот и популарноста на играчите во клубот!!
Иначе, што се однесува до тимовите, Газета можеби мислат дека третото место е одлично постигнување за Јуве сезонава, и затоа ги оцениле подобро :toe:

Едит: Меаца, под цела сезона мислев и на лигата на Шампионите, а таму загубивме од Манчестер :smir:

Vartolu

1897 Fighter
Член од
29 декември 2007
Мислења
15.335
Поени од реакции
6.016

Тоти пред недела дена го постигна 200-от гол во кариерата. Да не му се случеше повредата, сигурен сум дека ќе беше на чело на листата на стрелци во Италија сезонава.

Ај кажи ми што направи Дел Пиеро сезонава? Само против Лацио имаше добра партија.
Дел Пиеро лани го постигна 200тиот гол во кариерата!!!сега има 225..Плус има 9 гола во Сериа А!!!

Vartolu

1897 Fighter
Член од
29 декември 2007
Мислења
15.335
Поени од реакции
6.016

Дел Пиеро лани го постигна 200тиот гол во кариерата!!!сега има 225..Плус има 9 гола во Сериа А!!!

skitnik

...Џабешетач...
Член од
18 септември 2007
Мислења
341
Поени од реакции
2
Сликата е за тимовите, а како споредба се ставени најдобрите играчи од секој тим.

Значи не е Кака со оценка 5.
Милан е со оценка 5... на Кака јас би му дал барем 8 или 8.5

И јас мислам дека е од тимовите , ама не се сложвам со то дека Јуве е пред Рома од то што Рома е пред Јуве во Сериа А , а плус игра и ЛШ (ако се рачуна и то), ама ај луѓе се ГРЕШАТ.

Член од
19 март 2007
Мислења
6.574
Поени од реакции
164
Дел Пиеро е и две години постар од Тоти, изиграл повеќе, и нормално е и да има повеќе голови, а и како тргнал Тоти, ќе даде повеќе од 225 :vozbud:

Едит: Ако не се лажам Дел Пиеро има 18 настапи, и 8 гола во Серие А сезонава, а Тоти 11 настапи и 10 гола ...

Vartolu

1897 Fighter
Член од
29 декември 2007
Мислења
15.335
Поени од реакции
6.016
Дел Пиеро е и две години постар од Тоти, изиграл повеќе, и нормално е и да има повеќе голови, а и како тргнал Тоти, ќе даде повеќе од 225 :vozbud:
И ЈАС ЗА ДВЕ ГОДИНИ ЌЕ СТАНАМ СУПЕРМЕН ПА ЌЕ ЛЕТАМ!!!СЕГА ГЛЕДАЈ!! За две години се можи да се случи..Можи Тоти две години почнал порано да игра, што знаеш:)

Член од
19 март 2007
Мислења
6.574
Поени од реакции
164
И ЈАС ЗА ДВЕ ГОДИНИ ЌЕ СТАНАМ СУПЕРМЕН ПА ЌЕ ЛЕТАМ!!!СЕГА ГЛЕДАЈ!! За две години се можи да се случи..Можи Тоти две години почнал порано да игра, што знаеш:)
Дел Пиеро започна да игра во Падова сезона 91/92 на 17 години го имаше дебито, Тоти започна во Рома сезона 92/93, деби на 16 години.

Vartolu

1897 Fighter
Член од
29 декември 2007
Мислења
15.335
Поени од реакции
6.016
Дел Пиеро започна да игра во Падова сезона 91/92 на 17 години го имаше дебито, Тоти започна во Рома сезона 92/93, деби на 16 години.
Значи сепак една година е, не се две...Ќе видиме,ќе видиме!И можи Дел Пиеро ќе игра и една година повеќе од Тоти!!Не можиш да кажиш до колку години ќе играат!!Можи Тоти повеќе ќе игра!!!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom