Ај ти се молам како може ова да има врска со рејтинг на играч за тоа како одиграл една полусезона. Ако беше за тоа, мислам дека Милан во моментов е најпознат италијански клуб, а види им го Кака, петка му дале ...Има врска и местото на табелата, но повеќе познатоста на клубот и популарноста на играчите во клубот!!
Оти што е толку Тоти добар годинава????Што си запнал??А на сликата се ставени само играчи на тимовите, така да не се отценети играчите туку тимовите!!Лол Дел Пиеро пред Тоти ...
Ај ти се молам како може ова да има врска со рејтинг на играч за тоа како одиграл една полусезона. Ако беше за тоа, мислам дека Милан во моментов е најпознат италијански клуб, а види им го Кака, петка му дале ...
А што е Дел Пиеро толку добар годинава???Оти што е толку Тоти добар годинава????
За сликите во право си дека се само така не ги мешајте сеа играчите.. Ама се работи за полусезона па нема шанси да се работи за популарноста на клубот.. Ама ај да не се замараме сеа за глупости.. утре ќе се "покараме" за Интер - Јуве :-PОти што е толку Тоти добар годинава????Што си запнал??А на сликата се ставени само играчи на тимовите, така да не се отценети играчите туку тимовите!!
Лол Дел Пиеро пред КакаЛол Дел Пиеро пред Тоти ...![]()
Иначе, што се однесува до тимовите, Газета можеби мислат дека третото место е одлично постигнување за Јуве сезонава, и затоа ги оцениле подоброИма врска и местото на табелата, но повеќе познатоста на клубот и популарноста на играчите во клубот!!
Дел Пиеро лани го постигна 200тиот гол во кариерата!!!сега има 225..Плус има 9 гола во Сериа А!!!А што е Дел Пиеро толку добар годинава???
Тоти пред недела дена го постигна 200-от гол во кариерата. Да не му се случеше повредата, сигурен сум дека ќе беше на чело на листата на стрелци во Италија сезонава.
Ај кажи ми што направи Дел Пиеро сезонава? Само против Лацио имаше добра партија.
Дел Пиеро лани го постигна 200тиот гол во кариерата!!!сега има 225..Плус има 9 гола во Сериа А!!!А што е Дел Пиеро толку добар годинава???
Тоти пред недела дена го постигна 200-от гол во кариерата. Да не му се случеше повредата, сигурен сум дека ќе беше на чело на листата на стрелци во Италија сезонава.
Ај кажи ми што направи Дел Пиеро сезонава? Само против Лацио имаше добра партија.
Сликата е за тимовите, а како споредба се ставени најдобрите играчи од секој тим.
Значи не е Кака со оценка 5.
Милан е со оценка 5... на Кака јас би му дал барем 8 или 8.5
Дел Пиеро е и две години постар од Тоти, изиграл повеќе, и нормално е и да има повеќе голови, а и како тргнал Тоти, ќе даде повеќе од 225Дел Пиеро лани го постигна 200тиот гол во кариерата!!!сега има 225..Плус има 9 гола во Сериа А!!!
И ЈАС ЗА ДВЕ ГОДИНИ ЌЕ СТАНАМ СУПЕРМЕН ПА ЌЕ ЛЕТАМ!!!СЕГА ГЛЕДАЈ!! За две години се можи да се случи..Можи Тоти две години почнал порано да игра, што знаешДел Пиеро е и две години постар од Тоти, изиграл повеќе, и нормално е и да има повеќе голови, а и како тргнал Тоти, ќе даде повеќе од 225![]()
Дел Пиеро започна да игра во Падова сезона 91/92 на 17 години го имаше дебито, Тоти започна во Рома сезона 92/93, деби на 16 години.И ЈАС ЗА ДВЕ ГОДИНИ ЌЕ СТАНАМ СУПЕРМЕН ПА ЌЕ ЛЕТАМ!!!СЕГА ГЛЕДАЈ!! За две години се можи да се случи..Можи Тоти две години почнал порано да игра, што знаеш![]()
Значи сепак една година е, не се две...Ќе видиме,ќе видиме!И можи Дел Пиеро ќе игра и една година повеќе од Тоти!!Не можиш да кажиш до колку години ќе играат!!Можи Тоти повеќе ќе игра!!!Дел Пиеро започна да игра во Падова сезона 91/92 на 17 години го имаше дебито, Тоти започна во Рома сезона 92/93, деби на 16 години.