- Член од
- 14 октомври 2021
- Мислења
- 297
- Поени од реакции
- 610
Ama eve tatko si. Priznaj dali koga bile mali si gi odnel na takvo mesto? Ne se razbiram u gradeznistvo ama znam so e nebezbedno, pogotovo za dete.Па не, не се караме, јас само ти реплицирав дека не се согласувам целосно со твоето мислење. Јас сум родител на две деца и во секакви ситуации сум се нашол, меѓу кои и таква да ги оставам сами. Некогаш и подолго од две секунди. Ме прави и мене тоа лош родител, психопат или убиец/продавач на деца? Не знам, еве ќе оставам да процениш сама после неколку години. За тоа второто се согласувам со тебе - и јас не би ги однел на такво место, ама имај на ум каков е менталниот склоп на тие луѓе и колку можат здраворазумно да расудуваат. За тоа со двете жени (Албанки чинам беа) и детето, исто, сомнително беше, ама испадна детето не е 2 години, поголемо беше.
Aj ne e ona ovie se, edniot crkna bukvalno od tepanje. Drugive uste ne priznavaat. Dodusa i na nasive ovde im trebase vreme. Ama znam deka gi mlatat ko kucinja, kolku mozes da trpis? So treba da si? Edino mentalen da si da ne osekas bolka, ama moze da ti ostetat organ od mavanje be.
edino za nekoj nadvor ako kjutat site.. ama kasno im e. Trebalo da mislat pred da pravat gomna. Posle e nema kaenje.