Исчезнати лица

Член од
9 октомври 2022
Мислења
3.252
Поени од реакции
9.834
Не верувам да има капацитет овој у детаљи да лаже.

Член од
29 јуни 2014
Мислења
26.933
Поени од реакции
43.924
Ги натерал да копаат дупки и овие верувале дека дупките се за чување луѓе?

Се знае зошто е дупка.
и јас паднав на фејк, они ја ископале големата дупка пред една година, и обраснала со растенија. Не била подготвена за ова него им улетало у планот. Овде пишува детално.

Член од
5 март 2018
Мислења
17.842
Поени од реакции
20.609
Добро за колкава сума на пари е спремен човек ваков злочин да изврши ?
Сигурно мајката на Вања немала милиони на сметка, а и од кој ќе барале откуп ако ја киднапираа неа ? Од сопругот нејзин ?
Ќе се одмота полека клопчето и ќе ни се разјасни на сите. Сега уште повеќе ме фаќа језа ако по грешка го отепале девојчето, да не и си во кожата на мајката, жива не закопана.

Член од
17 август 2011
Мислења
10.546
Поени од реакции
18.956
Mozno e da e po greska. Ja sum ubeden deka i tatkoto e nepravedno obvinet, a prakticno i osuden vo javnosta.

Член од
23 август 2010
Мислења
40.310
Поени од реакции
118.466
и јас паднав на фејк, они ја ископале големата дупка пред една година, и обраснала со растенија. Не била подготвена за ова него им улетало у планот. Овде пишува детално.

Да. Е сеа чим година дена унапред е ископана дупката значи се планирано одамна грабнување. Кога виделе дека не може да најдат нерегистрирана кола тогаш го преиначиле планот да киднапираат пензионер или постар човек за да може со неговата кола да ја киднапираат таа 38-40 годишна жена за да изнудат пари од нејзе, а кога ќе ја киднапираат да го пуштат пензионерот и да ја стават неа место него. Тука доаѓаме до моментот зошто Палчо од нигде никаде го рокнал Панче и зошто ја грабнале и убиле Вања, а не таа 38-40 годишна жена?

Ова мене ми личи на одмазда од Палчо према фамилијата Ѓорѓиевски за некој стар долг, кога веќе увидел дека не може да си го наплати истиот. Не знам што да кажам, ужас.

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.561
Поени од реакции
48.464
Kolku treba da ti e ispran mozokot, da nemas svoe jas, da si megalomanski glup, za da si vakov poslusen podanik na eden vakov Ramnozemjas kako Palcho. Zatoa ne treba da bideme iznenadeni sto ima odredena grupa na luge tuka na forumov, prekaleni ramnozemjasi, sto veruvaa deka Palcho e namesten i ne e vinoven, ednostavno takov mentalen sklop ne e vozmozno bilo koj normalen covek da razbere, niti pak da izleze so takvite na kraj, gubi gi, ignoriraj gi, i ako gi vidis na ulica, plukni gi, i teraj si dalje so zivotot.
Kultot na Menson za siromasni e ova, vidi go toj Keshsishev, licen kuvar mu bil na Palcho, radi reda, nula nadoknada imal za toa, ednostavno satisfakcija dovolna vo zivotot mu bilo sto uspeal da stane personalen kuvar na Palcho ramnozemjasot.

Член од
16 октомври 2021
Мислења
764
Поени од реакции
1.737
Stvarno be mame mu ebam kolku treba da nemas svoe jas zivotno dostignuvanje da ti bide licen kuvar da mu bides na palco za 0 pari. Pa uste mu sluzel 2 godini se taka na gaga, mu gi perel gakjite i mu cistel niz kancelarijata. Ti ebam psihopatite, zemi tamu nabij na kolec se toa ne zasluzuvaat ni ist vozduh da delime.

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.932
Поени од реакции
61.502
vidi go toj Keshsishev, licen kuvar mu bil na Palcho, radi reda, nula nadoknada imal za toa, ednostavno satisfakcija dovolna vo zivotot mu bilo sto uspeal da stane personalen kuvar na Palcho ramnozemjasot
Слуга.

Coca Cola

Пашламарка
Член од
4 јануари 2009
Мислења
1.080
Поени од реакции
1.900
Уште информации:

Откако ја извадивме од колата, ја откопча вреќата за спиење и го извадивме селотејпот. Тогаш видов дека тоа е дете, дека не е жена. Му рековме јас и Влатко, до него бевме „Ова е некоја грешка, да ја пуштиме назад. Под маски сме, никој нѐ нема видено, да ја ослободиме“. Тој повторно почна да кажува да прекинам, дека ништо не разбирам, дека сѐ е таман, чисто, нема што да се бере гајле, дека првичната сума што ни ја понудил нема да може да се земе, дека ќе биде помала. Ние замолчевме – рече обвинетиот Велибор Манев и додаде дека се свртел да разгледа наоколу каде имало запуштено лозје за да види во која од собите што биле таму да се внесе девојчето.

– Додека гледав, Палевски му пријде на детето со пиштол, со перниче во рака, го испука куршумот преку перниче. Јас бев надвор од себе. Палевски се врати во пикапот, извади копач, мотика и ашов. Нови, неупотребувани. Ги фрли кон нас и ни нареди да ископаме дупка за да се закопа детето. Копавме во таа смрзната земја. Тој ја фати од кај главата, ми рече „Ти земи ја“, па јас и Влатко ја фативме кај нозете и заедно со Палевски ја спуштивме во дупката. Палевски ја извлече вреќата за спиење и ја фрли во „цитроенот“. Ни нареди да закопуваме. Со солзи во очите, без да ме видат, почнав да закопувам. Кога завршивме, ни нареди да тргнам по него со „цитроенот“, а тој го возеше пикапот

На списокот на Палчо на предложени жени била таа на Страшо, директорот на Гранит и ќерка на сопственик на фармацевска куќа, кажа Велибор и откри дека Палевски ги следел и сликал на телефонот па им ги испраќал да ги видат.

Kajgana Shop

На врв Bottom