- Член од
- 14 август 2006
- Мислења
- 45.338
- Поени од реакции
- 84.538
Не го пратам ова више и поима немав дека имало некој што требало да сведочи па запалил кафана, не сведочел...
Не е ова само за тебе, и за мене е и за сите нас. Три дена аууу убија дете, ќе ги запалиме контињерите ако не се затвори гомното, жив ќе го јадеме, сега после долго време и никој да одговара сите ќе ти речат абе не знам не пратам јас тоа веќе одамна. Е затоа и се случуваат вакви трагедии, никој не одговарал, народот не се замара, секое чудо за три дена, ако си малку полабилен ќе се изнервираш со комшијата дека ти тресел трошки од горе и ќе му го лупнеш ножот во врат, три дена ќе те линчуваат во коментари и после си раат.Не го пратам ова више и поима немав дека имало некој што требало да сведочи па запалил кафана, не сведочел...
Za vo ludnica definitivnoза што да го пријавиме?
ај Ве молам некој правно поткован нека каже, зошто се уште во тајност информациите од истрагата? Нели со обвинителен акт истрагата е завршена и сега се утврдува - докажува пронајденото? Ако истрагата завршила, јавноста на информациите не можат да ја попречат - завршена е.ПОВТОРНО ПРОТЕКОА ТАЈНИ ПОДАТОЦИ ОД ИСТРАГА, ПАЛЕВСКИ ГИ ИСКОРИСТИ ДА ПОБАРА ИЗЗЕМАЊЕ ОД ОБВИНИТЕЛКАТА ПРОТИВ НЕГО - Сакам Да Кажам
Љупчо Палевски, обвинетиот извршител на убиствата на 14-годишната Вања Ѓорчевска од Скопје и на 74-годишниот велешанец Панче Жежовски во ноември […]sdk.mk
Ili pak vo sudot, bidejki koga se podnesuva obvinenie se podnesuvaat i zapisnicite.. Taka da mozno e i od sudot da protekle informaciiteЗначи има крт во обвинителството кој му дава информации цело време на адвокатот и Палевски.
Не е секое чудо за 3 дена, ама екстрадиција, на Палчо се чекаше повеќе од 6 месеца. Случајот стагнираше, луѓето продолжија со животот.Не е ова само за тебе, и за мене е и за сите нас. Три дена аууу убија дете, ќе ги запалиме контињерите ако не се затвори гомното, жив ќе го јадеме, сега после долго време и никој да одговара сите ќе ти речат абе не знам не пратам јас тоа веќе одамна. Е затоа и се случуваат вакви трагедии, никој не одговарал, народот не се замара, секое чудо за три дена, ако си малку полабилен ќе се изнервираш со комшијата дека ти тресел трошки од горе и ќе му го лупнеш ножот во врат, три дена ќе те линчуваат во коментари и после си раат.
Да сме нормална држава и народ ко што се правиме тие три дена откако е свежо се, тогаш има и вистина да се обесат на плоштад. Зошто силата е во народот. Ама народот е фаличен...
Ликот имаше еден куп незаконски прислушувани разговори, си ги пушташе на настани, на митинзи. И на неколку YouTube канали објавуваше прислушувани разговори од политичари.Ова малку ме потсеќа кога пред 6-7 години Палчо на Интернет објави Наредба за незаконско прислушкување за бојкотирачите, ЈоЈо експресно му поднесе пријава за одавање службена тајна, овој почна да Галами и се се фијокира...
Времето ќе покаже што е работата....
Дека им е на заб е, а друга работа е убиствата и истрагата...Ликот имаше еден куп незаконски прислушувани разговори, си ги пушташе на настани, на митинзи. И на неколку YouTube канали објавуваше прислушувани разговори од политичари.
Удбаш со тапија.
Да де, ама ај прашај рандом лик што се дешава со убиството на Вања ќе ти рече а не знам појма немам не следам одамна тоа.Не е секое чудо за 3 дена, ама екстрадиција, на Палчо се чекаше повеќе од 6 месеца. Случајот стагнираше, луѓето продолжија со животот.