Исчезнати лица

Член од
14 август 2006
Мислења
45.338
Поени од реакции
84.538
Не го пратам ова више и поима немав дека имало некој што требало да сведочи па запалил кафана, не сведочел...

Хоуп

ümid edirəm
Член од
13 април 2012
Мислења
2.563
Поени од реакции
9.654
Не го пратам ова више и поима немав дека имало некој што требало да сведочи па запалил кафана, не сведочел...
Не е ова само за тебе, и за мене е и за сите нас. Три дена аууу убија дете, ќе ги запалиме контињерите ако не се затвори гомното, жив ќе го јадеме, сега после долго време и никој да одговара сите ќе ти речат абе не знам не пратам јас тоа веќе одамна. Е затоа и се случуваат вакви трагедии, никој не одговарал, народот не се замара, секое чудо за три дена, ако си малку полабилен ќе се изнервираш со комшијата дека ти тресел трошки од горе и ќе му го лупнеш ножот во врат, три дена ќе те линчуваат во коментари и после си раат.

Да сме нормална држава и народ ко што се правиме тие три дена откако е свежо се, тогаш има и вистина да се обесат на плоштад. Зошто силата е во народот. Ама народот е фаличен...

Член од
6 јануари 2009
Мислења
511
Поени од реакции
72
Здраво дечки дали може да го пријавиме психопатов?

Attachments

Ернесто ЧЕ Гевара

Hasta La Victoria Siempre
Член од
21 јуни 2010
Мислења
14.710
Поени од реакции
22.848

Член од
5 март 2018
Мислења
16.992
Поени од реакции
19.341
Значи има крт во обвинителството кој му дава информации цело време на адвокатот и Палевски.

Klinton

wanna BOMB?
Член од
11 април 2010
Мислења
2.879
Поени од реакции
4.582
ај Ве молам некој правно поткован нека каже, зошто се уште во тајност информациите од истрагата? Нели со обвинителен акт истрагата е завршена и сега се утврдува - докажува пронајденото? Ако истрагата завршила, јавноста на информациите не можат да ја попречат - завршена е.
Не сум правник, не знам со сигурнос, молам некој со повеќе знаење да се произнесе

• Ми се допаѓа
Reactions: A__
Член од
17 декември 2019
Мислења
2.610
Поени од реакции
4.470
Значи има крт во обвинителството кој му дава информации цело време на адвокатот и Палевски.
Ili pak vo sudot, bidejki koga se podnesuva obvinenie se podnesuvaat i zapisnicite.. Taka da mozno e i od sudot da protekle informaciite

Член од
12 март 2009
Мислења
20.566
Поени од реакции
16.752
Ова малку ме потсеќа кога пред 6-7 години Палчо на Интернет објави Наредба за незаконско прислушкување за бојкотирачите, ЈоЈо експресно му поднесе пријава за одавање службена тајна, овој почна да Галами и се се фијокира...
Времето ќе покаже што е работата....

Darling

High Value
Член од
5 јуни 2009
Мислења
14.361
Поени од реакции
30.760
Не е ова само за тебе, и за мене е и за сите нас. Три дена аууу убија дете, ќе ги запалиме контињерите ако не се затвори гомното, жив ќе го јадеме, сега после долго време и никој да одговара сите ќе ти речат абе не знам не пратам јас тоа веќе одамна. Е затоа и се случуваат вакви трагедии, никој не одговарал, народот не се замара, секое чудо за три дена, ако си малку полабилен ќе се изнервираш со комшијата дека ти тресел трошки од горе и ќе му го лупнеш ножот во врат, три дена ќе те линчуваат во коментари и после си раат.

Да сме нормална држава и народ ко што се правиме тие три дена откако е свежо се, тогаш има и вистина да се обесат на плоштад. Зошто силата е во народот. Ама народот е фаличен...
Не е секое чудо за 3 дена, ама екстрадиција, на Палчо се чекаше повеќе од 6 месеца. Случајот стагнираше, луѓето продолжија со животот.

Ернесто ЧЕ Гевара

Hasta La Victoria Siempre
Член од
21 јуни 2010
Мислења
14.710
Поени од реакции
22.848
Ова малку ме потсеќа кога пред 6-7 години Палчо на Интернет објави Наредба за незаконско прислушкување за бојкотирачите, ЈоЈо експресно му поднесе пријава за одавање службена тајна, овој почна да Галами и се се фијокира...
Времето ќе покаже што е работата....
Ликот имаше еден куп незаконски прислушувани разговори, си ги пушташе на настани, на митинзи. И на неколку YouTube канали објавуваше прислушувани разговори од политичари.
Удбаш со тапија.

Член од
12 март 2009
Мислења
20.566
Поени од реакции
16.752
Ликот имаше еден куп незаконски прислушувани разговори, си ги пушташе на настани, на митинзи. И на неколку YouTube канали објавуваше прислушувани разговори од политичари.
Удбаш со тапија.
Дека им е на заб е, а друга работа е убиствата и истрагата...

Хоуп

ümid edirəm
Член од
13 април 2012
Мислења
2.563
Поени од реакции
9.654
Не е секое чудо за 3 дена, ама екстрадиција, на Палчо се чекаше повеќе од 6 месеца. Случајот стагнираше, луѓето продолжија со животот.
Да де, ама ај прашај рандом лик што се дешава со убиството на Вања ќе ти рече а не знам појма немам не следам одамна тоа.

Kajgana Shop

На врв Bottom