Исчезнати лица

Ернесто ЧЕ Гевара

Hasta La Victoria Siempre
Член од
21 јуни 2010
Мислења
14.660
Поени од реакции
22.743
Цел случај е нелогичен, почнувајќи и од родителите, и тие се во најмала рака сумливи, поготово мајката
Зошто се родителите сомнителни?
Не го следам случајот, затоа прашувам. Можеби и во епизодата од Инсајдер има нешто повеќе, ја немам гледано се уште.

Член од
5 март 2018
Мислења
16.717
Поени од реакции
19.018
Зошто се родителите сомнителни?
Не го следам случајот, затоа прашувам. Можеби и во епизодата од Инсајдер има нешто повеќе, ја немам гледано се уште.
Прво затоа што мајката ја однесла Данка да си игра во такво запуштено место, знам дека кажа дека како мала таму си играла таа и ја фатило некоја носталгија ама пак ми нема логика од толку паркови да го однесеш детето во трња да игра, и плус да го оставиш само во двор во такво небезбедно место макар и пет минути.
Второ, цела Србија и цел регион се сеуште потресени од случајот и сите се гневни дека ја затворија истрагата без никакви материјални докази, а тие како родители си ја лапнаа приказната и ниту еднаш не излегоа да бараат правда за девојчето, само се снимаа на тик ток со изјава дека веруваат во обвинителството и полицијата дека правилно си ја завршија работата и дека обвинетите се виновни.
Секој нормален родител ќе гребеше по социјалните мрежи и медиуми да се пронајди девојчето, оти моментално ниту тело е пронајдено ниту днк траги.
Наводно купиле и стан и се преселиле таму, тоа не ми е толку сомнително од причина што можеби не можеле да се помират и ги потсеќало се на малечката па затоа и се преселиле.
Не ја фрлам топката на родителите ама некако ми се чудни нивните постапки како за родители кои изгубиле две годишно дете, мајката цело време била мртва ладна без емоции.

Kajgana Shop

На врв Bottom