- Член од
- 14 август 2006
- Мислења
- 45.263
- Поени од реакции
- 84.361
да, ќе летаат глави
нема заебанции, држава ли е ова кандидат за ЕУ или не е
закон е закон
нема заебанции, држава ли е ова кандидат за ЕУ или не е
закон е закон
Зошто сите викате дека таткото не знаел дека е убиена кога го спроведуваа на распит кога тоа не е точно.Не знам како е нелогично ако таткото барал снимки од приватни бизниси, бензиски итн. и им посочил кола која се движи екстремно споро и се појавува неколку пати баш во моментот кога ќерка му исчезнала.
Уапсен е пред да излезе веста дека е убиена ќерка му...
Ставив пример кога ФБИ дигнале раце од барање на девојче а таткото кој го правеле луд после три години ја пронашол сам и ја вратил од Мексико...
Сега ако бил крив ќе се докаже ама ако го пуштат и го уапсиле само зашто им укажал на сумљива кола тогаш ќе треба да летаат глави...
А вие што барате обдукции и докази јавно да се објават на незавршена истрага и нерешен случај треба малце да ги чукнете тоа главите и да размислите дали е тоа можно или не.
Не знам како е нелогично ако таткото барал снимки од приватни бизниси, бензиски итн. и им посочил кола која се движи екстремно споро и се појавува неколку пати баш во моментот кога ќерка му исчезнала.
Уапсен е пред да излезе веста дека е убиена ќерка му...
Затоа што нели глумиме држава, а и вакви ко тебе на тастатура јаки за лајкови се тотално ирелевантни ниту пак нешто ќе направат.Ако целта им била однапред ликвидирање на две малолетни деца, ни криви ни должни за ништо, тогаш треба МВР да дозволи народот да им пресуди јавно на плоштад, да ги мачат дури не го испуштат последниот здив.
значи панче е исчезнат на 22 ноември на 25 дек има плачо подкас ,потоа на 27 ноемри е злосторството исто и на 28 има подкаст сабајле и вецер лицум и крс муабети ..
прет последниот поткас го прегледав и во еден дел кога го спонува де гол и палењето ,потаоа потсвесно вика цитроенто жабата и некако задоволно се смее .садистчки потоа го вади јазикот и се гледа монструмскиот поглед на момент
Обвинителство кажа на прес дека имаат материјални докази за сите искази. Тоа значи дека и за наводите дека таткото е умешан имаат материјални докази.Овие од Велес и Штип се веќе осудени, а и самото тоа што го наоѓаат телото после нивно приведување значи дека си имаат некоја улога со убиството. Таткото и он веќе осуден од повеќе од јавноста и така тоа фукнционира во вакви случаи. Дали е крив дали не е е тотално небитон за МВР и судството се додека може они да си го обелат образот за овој случај колку толку и да ќарат нешто.
Ме заболе пичката мене за лајкови да ми простиш, јас кажав како треба да им се суди на убијци на деца, во реалноста знам дека тоа е невозможно.Мене ме интересира колку од вас или ваши блиски имале контакт со полиција и судови од аспект на тоа да имаат добиено кривична па и прекршочна пријава за нешто што не се криви и притоа се обиделе да се докажат?
Незнам каде живеете па овие работи овде ги зборите: ќе летале глави од мвр, нема шанси безпотреба да е приведен таткото, изјави не се поклопиле со докази па затоа го задржале.
Овие од Велес и Штип се веќе осудени, а и самото тоа што го наоѓаат телото после нивно приведување значи дека си имаат некоја улога со убиството. Таткото и он веќе осуден од повеќе од јавноста и така тоа фукнционира во вакви случаи. Дали е крив дали не е е тотално небитон за МВР и судството се додека може они да си го обелат образот за овој случај колку толку и да ќарат нешто.
Затоа што нели глумиме држава, а и вакви ко тебе на тастатура јаки за лајкови се тотално ирелевантни ниту пак нешто ќе направат.
Сега читам и гледам дека не сум допишал, не сакав да кажам дека не му довикнуваат нешто, него дека напраиле сеопфатна анализа мислиш дека го кажува убиецот додека ги крева палците. Му довикна некој од страна, близок негов ваљда или познаник, крена човекот палци у стилу во ред сум и тоа е тоа. Се направија 300 теории со палциве, бог да чува и да брани.Не сум го гледал србинот, ама дека поздравува некој што викнува "ТАДЕ" "ТАРЕ" или "ДАДЕ" тоа е факт. Еве го видеото види на 01:38
ВО ЖИВО: Александар Ѓорчевски, таткото на Вања со „кренати палци“ за новинарите однесен во суд
Follow Sitel Televizija on...• WEB: http://sitel.com.mk/• FB: https://smarturl.it/sitelFB• IG: https://smarturl.it/SitelInstagram• Tw: https://smarturl.it/Si...youtu.be
Mislish na glavite od nivnite protivnici!?Да, да ќе летаат глави како и до сега така и за ова.
Ќе сакаш да ни ги презентираш нивните пресуди пошо ние друите не го знаеме ова, изгледа само до тебе е ова инфо.Овие од Велес и Штип се веќе осудени,