newcastle
Shearer
- Член од
- 23 декември 2014
- Мислења
- 483
- Поени од реакции
- 381
А зошто тврди дека е штипјанецот, те немам прочитано.Истиот извор кој ми кажа за Самоил како завршил и зошто тврди дека штипјанецот пукал а не Палчо.
А зошто тврди дека е штипјанецот, те немам прочитано.Истиот извор кој ми кажа за Самоил како завршил и зошто тврди дека штипјанецот пукал а не Палчо.
Неспорен факт е дека сите уапсени се учесниците само што тој што пукал во девојчето не бил Палчо туку штипјанецот а Панче бил колатерална штета.А зошто тврди дека е штипјанецот, те немам прочитано.
кешишев и изгледа најретардирано ама ја сепак мислам палчо дека пукалНеспорен факт е дека сите уапсени се учесниците само што тој што пукал во девојчето не бил Палчо туку штипјанецот а Панче бил колатерална штета.
Kako zavrsil Samoil? Utepan e?Истиот извор кој ми кажа за Самоил како завршил и зошто тврди дека штипјанецот пукал а не Палчо.
Или можда нејќат да се прават мезе за јавнноста што бара крв во моментов?Чим најблиските соработници на Палчо ништо не пишуваат на социјалните мрежи повеќе од 1 месец повеќе од јасно е дека уапсените се учесниците на двете убиства.
доста е еден да признај to e prissiner dilema paradoxo ,и на другите му викат знајме се ,и на овие двајца му преостанува и тие да признат за да не јадат ќотек појке или да добијат поблага казна"Tројцата признале под ќотек."
Прво, ќотек добиле дека не сакале да кажат каде е девојчето и дали е живо, и дали го кријат некаде. Значи ќотекот бил за да кажат каде е девојчето а не да признаат вина.
Второ, под ќотек или не, изјавата на тројцата била идентична. Што значи ќотекот само ја дал вистината, а не ги натерал да признаат нешто што не било. Тројцата не можат да дадат потполно идентична изјава, па колку и ќотек да да добијат.
Автоматски споено мислење:
Друго, сите осомничени дале ист исказ дека Палчо пукал.
А валда на тројцата им е земена и парафинска одма.
Да и позади тоа убиство стоел еден од двата познати црногорски кланови.Kako zavrsil Samoil? Utepan e?
Pa kaj e telotoДа и позади тоа убиство стоел еден од двата познати црногорски кланови.
Muabetot e deka nema vrska so slucajot, a ne deka videl pa ne kazal. Bar ja taka gi svakjam. Mene me mi deluva na covek so bi prael neso vakvo, za razlika od palco i drugite dvajca.Човекот бил каратист, обучувал и тренирал инспектори, цела карате федерација се сликала со него ама НЕ не е крив за убиство или соучесник во истото туку ете така му текнало да се ака со Палчо, да киднапира дете, да го убијат тоа дете и потоа да го закопаат.
Башка и да убијат уште еден човек претходно или небитно кога (2 извршени убиства).
Масоните го наместија баце муабети.
Зошто ако бил каратистот доблесен како што сите ви кажуваат и нема шанси за пари да го направил ова т.е. како што ја терате воденицата да го направил воопшто не зел да го дрецне од земја Палчо, да викне полиција и да рече еј овој кретенот уби дете?
ЗОШТО после убиството сите се враќаат на своите дневни рутини како ништо да не било наместо со трчање да одат во станица кај истите тие пријатели инспектори и пред истите тие да дадат исказ дека посведочиле убиство?
Ако не сум виновен некој треба да ме тепа 3 дена за да „признаам“ вина и претходно уште толку да не одам со трчање во полиција сам да кажам што се случи?
Пред вас некој да убие дете нема да пријавите? Нема да го земите тој што убил барем така фино да му ја наместите фризурата, ако не и повеќе? Каратист бил, нели можел.
Смешно.
Индиректно оправдувате крвници и бенефит оф а даубт му давате на некој кој своеволно киднапирал дете, учествувал или бил сведок на убиство на тоа дете и после тоа молчел.