Outersprint
rags to riches
- Член од
- 5 март 2018
- Мислења
- 38
- Поени од реакции
- 99
Затоа што бил свесен дека случајов стана актуелен тука а не бил свесен до кај е истрагата, со кола и да помине пасошка контрола пак не остава толку траги, освен тоа има опции, ако го објават МВР у меѓу време може преку илегални патишта да иде итн.Дајбоже. Јас мислам тешко.
Пс. Едно нешто не ми е јасно, имал многу време да избега, башка место да одел до Србија па Турција.., можел директно да отиде со авион или кола, сеедно каде планирал..зошто би ја правел другава рута не ми е јасно?!
Кај ја најде оваа информација? По рубрики или по фацата му позна?Ти во твое мало не ги знаеш? Овој е ваден од долгови повеќепати
Сите луѓе што го познаваат од скопјево ниту знаат да се коцкал ниту да се дрогирал, бил ангажиран околу децата исто колку мајката и немал финански проблеми никогаш.
Не им се потребни заштитни ленти, затоа што целиов пат беше блокиран и не пристапен за јавноста неколку дена, нема кој да го контаминира, ни новинари немаат пуштано.Прегледај го приврзокот 400268
...дали се гледа дека е нешто местово „заштитено“, направено вештачење, све е неразгазена трева, ниедна лента за заштитна зона нема, „не приоаѓај“ во тек се истраги, било што?
Прегледај го приврзокот 400269