Ако сакаш детали, сметам дека Палчо е дијагностабилен (не знам по мк како се вели) психопат, со надпросечна интелегенција, недостаток на емпатија и дилузии за грандиозност.Niskointeligentni i psihopati ne odi vo ista recenica. Ovie nemaat nikakva psihopatska crta, naprotiv bi rekol deka se na drugiot kraj od spektarot nakaj potprosecno inteligentni. Ona sto se desilo e nivno klasicno perenje na mozok od strana na Palco. Psihopatite se sosema razlicna kategorija od ovie.
Единствена грешка што прави полицијата по мое се социјалните мрежи. Имаше некој пишано и претходно, со сликите кои се објавуваат нема шанса да ја познаеш и да ја видиш на улица, така да се додека нема слика од камера од моментот на грабнување излегува поштетно да објават. Па и со паничарите и лудаците по социјални мрежи...Би можело кога би можело, пак ќе речам првичниот инстикт киднапирање од страна на трафиканти, сексуален манијак итн. Во такви случаи абсолутно клучно е времето на реакција на органите, затворање граници итн.
На ниту еден разумен човек не би им текнало вакво сценарио без никаква индикација.
Кој е таткото, име презиме, слика, профил?
Oва за на форум само дека нешто опасни сме и ќе убиваме. Реалноста е дека така ќе заврши во затвор и другата ќеркичка кој ќе ја расне?Да сум на место на мајката не би чекала да му пресудам на идиотов.
Не е сеедно кога неговиот рамноземјашки комрад е главен осомничен. Бог да чува.според тебе и тие у коментарите на линкот целата работа е местенка да се намести Палчо и другите соучесници. Се игра некоја игра овде.
Епа 500 евра вреди колата негова, а го свирнале ладнокрвно ваљда ако им се спротиставилЗа 500 евра е убиен Панче...
Какви монструми божеее