Искрено или не за сопственото минато

Член од
7 ноември 2011
Мислења
3.399
Поени од реакции
4.257
" Ve molam bez negativni komentari, site gresime, i ako se pokaeme treba da ni bide prosteno"
Да, и впрочем што е битно кој е биолошки татко, детето ке му вика тато на тој што ке го храни со леб... Шо ке сменело ако овој шо сега и е маж е биолошки татко? Ете жената имала момент на слабост и паднала на искушението, но од друга страна тоа придонело да свати дека го сака овој што и понудил брак... Ја мислам дека е најдобро да му каже на мажот, па ако овој е ропак и пештерски човек заглавен во минатите векови и следствено на тоа не и опрости и не го прифати детето како свое, тогаш и не ја заслужува дамата, не вреди на таков ропак да се троши времето...

Член од
17 ноември 2014
Мислења
5.135
Поени од реакции
7.830
Да, и впрочем што е битно кој е биолошки татко, детето ке му вика тато на тој што ке го храни со леб... Шо ке сменело ако овој шо сега и е маж е биолошки татко? Ете жената имала момент на слабост и паднала на искушението, но од друга страна тоа придонело да свати дека го сака овој што и понудил брак... Ја мислам дека е најдобро да му каже на мажот, па ако овој е ропак и пештерски човек заглавен во минатите векови и следствено на тоа не и опрости и не го прифати детето како свое, тогаш и не ја заслужува дамата, не вреди на таков ропак да се троши времето...
Salam te zdrvilo ladnovo.
Pa odi odnesi ja zhena ti na "Terapija" i posle gledaj go deteto. I ne se sekiraj tato ce ti vika!

Член од
30 јуни 2020
Мислења
3.108
Поени од реакции
11.611
Замисли оваа пак сериозно те сфати и лајк ти тури ... Очајно дури и за Очајната :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos:

Член од
30 јуни 2020
Мислења
3.108
Поени од реакции
11.611
generale,
neznam mozhebi i mene mi e zdrven mozokov od ovie -5 -6 stepeni ama mislam deka ova ne zvuchi bash kako ironija.
Jebiga mozhebi i zastaruvam----
Се зеза брате Лазе, ги шиба меѓу редови овие прогресивните госпожи шо глумат жена, мајка, кралица.

Член од
3 ноември 2009
Мислења
6.856
Поени од реакции
40.473
"Se sluci sto se sluci" :icon_lol: :icon_lol:
se sluci sto se sluci важи само кога жените прават se sluci sto se sluci. Aко некој маж направи se sluci sto se sluci тогаш тоа е сериозен прекршок и треба сериозно да биде казнет.

Ska Maniac

Бараба
Член од
2 октомври 2013
Мислења
10.892
Поени од реакции
27.149
Замисли оваа пак сериозно те сфати и лајк ти тури ... Очајно дури и за Очајната :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos:
Таа е една од светото тројство тетки на форумов. Така што јасно е све.
Автоматски споено мислење:

se sluci sto se sluci важи само кога жените прават se sluci sto se sluci. Aко некој маж направи se sluci sto se sluci тогаш тоа е сериозен прекршок и треба сериозно да биде казнет.
Мал самоцитат.

Последно уредено:

Kajgana Shop

На врв Bottom