Ska Maniac
Бараба
- Член од
- 2 октомври 2013
- Мислења
- 10.892
- Поени од реакции
- 27.149
Господ знае колку има вакви случаи ехеее.Нека ти е простено чедо. Тешко на маж ти.
Прегледај го приврзокот 439414
Ама без негативни коментари сеа, значи молим те.Нека ти е простено чедо. Тешко на маж ти.
" Ve molam bez negativni komentari, site gresime, i ako se pokaeme treba da ni bide prosteno""Se sluci sto se sluci"
Да, и впрочем што е битно кој е биолошки татко, детето ке му вика тато на тој што ке го храни со леб... Шо ке сменело ако овој шо сега и е маж е биолошки татко? Ете жената имала момент на слабост и паднала на искушението, но од друга страна тоа придонело да свати дека го сака овој што и понудил брак... Ја мислам дека е најдобро да му каже на мажот, па ако овој е ропак и пештерски човек заглавен во минатите векови и следствено на тоа не и опрости и не го прифати детето како свое, тогаш и не ја заслужува дамата, не вреди на таков ропак да се троши времето..." Ve molam bez negativni komentari, site gresime, i ako se pokaeme treba da ni bide prosteno"
Salam te zdrvilo ladnovo.Да, и впрочем што е битно кој е биолошки татко, детето ке му вика тато на тој што ке го храни со леб... Шо ке сменело ако овој шо сега и е маж е биолошки татко? Ете жената имала момент на слабост и паднала на искушението, но од друга страна тоа придонело да свати дека го сака овој што и понудил брак... Ја мислам дека е најдобро да му каже на мажот, па ако овој е ропак и пештерски човек заглавен во минатите векови и следствено на тоа не и опрости и не го прифати детето како свое, тогаш и не ја заслужува дамата, не вреди на таков ропак да се троши времето...
Ako si praven operacija od ironija togas racunaj deka 100% uspesen bil zahvatotSalam te zdrvilo ladnovo.
Pa odi odnesi ja zhena ti na "Terapija" i posle gledaj go deteto. I ne se sekiraj tato ce ti vika!
Замисли оваа пак сериозно те сфати и лајк ти тури ... Очајно дури и за ОчајнатаДа, и впрочем што е битно кој е биолошки татко, детето ке му вика тато на тој што ке го храни со леб... Шо ке сменело ако овој шо сега и е маж е биолошки татко? Ете жената имала момент на слабост и паднала на искушението, но од друга страна тоа придонело да свати дека го сака овој што и понудил брак... Ја мислам дека е најдобро да му каже на мажот, па ако овој е ропак и пештерски човек заглавен во минатите векови и следствено на тоа не и опрости и не го прифати детето како свое, тогаш и не ја заслужува дамата, не вреди на таков ропак да се троши времето...
generale,Замисли оваа пак сериозно те сфати и лајк ти тури ... Очајно дури и за Очајната
Се зеза брате Лазе, ги шиба меѓу редови овие прогресивните госпожи шо глумат жена, мајка, кралица.generale,
neznam mozhebi i mene mi e zdrven mozokov od ovie -5 -6 stepeni ama mislam deka ova ne zvuchi bash kako ironija.
Jebiga mozhebi i zastaruvam----
se sluci sto se sluci важи само кога жените прават se sluci sto se sluci. Aко некој маж направи se sluci sto se sluci тогаш тоа е сериозен прекршок и треба сериозно да биде казнет."Se sluci sto se sluci"
Таа е една од светото тројство тетки на форумов. Така што јасно е све.Замисли оваа пак сериозно те сфати и лајк ти тури ... Очајно дури и за Очајната
Мал самоцитат.se sluci sto se sluci важи само кога жените прават se sluci sto se sluci. Aко некој маж направи se sluci sto se sluci тогаш тоа е сериозен прекршок и треба сериозно да биде казнет.