Искомплексирани?

~windy~

urban hippie
Член од
10 септември 2008
Мислења
774
Поени од реакции
120
Малите прстиња на нозеве никогаш не ми се налакирани од проста причина што на нив нема што да се лакира! Тоа ме нервира! Ете до толку сум искомплексирана по ѓаволите!
И фармерки сајз факинг зиро ми претставуваат пречка, не ја собира мојата убавина во нив ебате!

Мармеладова

Tale of the inexpressible
Член од
21 април 2006
Мислења
1.743
Поени од реакции
184
како ли јас да пораснам се до небо се до звезди високоо, или пак само 7см :(

Anele

princess without a crown*
Член од
3 јануари 2009
Мислења
135
Поени од реакции
4
uf porano imav ne eden tuku sto i eedn kompleks, golemi usi, golem nos, preslaba, predebela...ali pubertet toa e toa...A sega bas si mislam deka sum najubava, tesko deka nekoj mi konkurira...NARCIS!:kesa::tapp::vozbud:

Член од
4 јули 2008
Мислења
385
Поени од реакции
18
хмм..
од каде да почнам? :)
прво, мојот стомак! не е голем:wink:, ама има вишок 3-4 килца(според мене)
и толку..
мислев дека ќе пишувам реферати, ама кога погледнав поубаво:), нема:)

Член од
27 јуни 2008
Мислења
1.543
Поени од реакции
42
Порано се нервирав за долгите нозе и висината(178 сум,несакав штикли да носам),ама сега сфатив дека нема потреба за нервози :)

Stre3T Danc@

The definition of #BFABB
Член од
10 април 2009
Мислења
1.690
Поени од реакции
146
Комплекс ми е изгледот на моите нозе. Еднаш ми се ок, друг пат не ми се допаѓаат, веднаш земам да вежбам и сл.
Длабоко во себе знам дека претерувам, ама тоа е посилно од мене.
Постојано се огледувам. Дефинитивно сум далеку од нарцис, барем во однесувањето ама важно ми е како изгледам и колку често имам промени во изгледот.

aleksandar13

Супер Админ во наводници
Член од
18 април 2009
Мислења
91
Поени од реакции
3
mn sum slabicok vo navodnici :D hh ne be dobar sum barem da simnam 15-25 :D

~BlueBerry~

*I love my dreams*
Член од
8 јануари 2008
Мислења
1.101
Поени од реакции
63
хммм... иам комплекс само за нозите... ама не си го носам по надвор... само по дома :) чисто да има шо да мрмкам пред огледало, и изговор да не облечувам ногу често миниќ хихи

statusQuO

Модератор
Член од
18 јуни 2008
Мислења
13.038
Поени од реакции
7.617
Хмм...Кога ке размислам потемелно, искомплексиран сум за фризурата. Си ја мразам едноставно. Каква и да е, колку и да ја мењам. Искомплексиран сум за висината, и за тоа што сум слаб... Сепак не е некој голем степен на тоа да паѓам во депресии, али мислам дека тие ми се најголемите ствари за кои размислувам за мојот изглед.

PokerFace

I'll never be the same..
Член од
30 март 2009
Мислења
1.212
Поени од реакции
623
Порано си набивав непотребни комплекси за должината на нозете(имам големи нозе) и за тоа што сум слаба .. али ми помина тоа.

Сеа си набивам комплекси од типот .. ~недорасната сум за своите години~ само поради тоа што некој добил погрешен впечаток за мене ... али ае ќе се најде некој што ќе ми каже дека не е така(ваљда) па ќе ме извлече од моменталните депресии *омг*:nesvest:

Член од
27 септември 2007
Мислења
1.028
Поени од реакции
440
Имам комплекс дека носот не ми е убав :(

VeS

.
Член од
16 мај 2008
Мислења
4.749
Поени од реакции
2.355
единствено убо на мене што ми се свиѓат е косава само :)

Значи
Мислам дека имам вишок килограми(и имам, џабе ме убедуваат дека немам), а сигурна сум дека имам 5 кг повеќе отколку што треба.
Исто многу мразам што имам широки бутови, ма колку и да ослабам, тие се исти :lut:
и тоа се моите најбитни комплекси засега, другите можат да се средат :)

L

LEPOTICKA_SWEET

Гостин
Ги имам многу:ме нервираат носот, забите,очите, слаба сум и ниска сум :kesa::nesvest:

V

Viktoranius

Гостин
Ги имам многу:ме нервираат носот, забите,очите, слаба сум и ниска сум :kesa::nesvest:
Па шо тогаш таков ник?:pos:

Иначе и јас имам некои комплекси околу килажата. Да намалам некои 7-8 килограми ќе бидам супер.
Ама па тогаш нарцис ќе станам.:nesum:

Kajgana Shop

На врв Bottom