Искомплексирани?

Medea

Облинеса
Член од
25 април 2007
Мислења
2.973
Поени од реакции
3.269
Нема пречка...Има само погрешно насочен поглед:)
Се сакам целосно, не ми пречи ништо.
Повеќе внатрешно си пречам.

Sally

Paranoid android
Член од
22 август 2008
Мислења
1.279
Поени од реакции
170
Си ја мразам косава, виткана ми е:( и нон-стоп сум со пеглата в раце.И подочниците си ги мразам, али пудра постои..:)

N

navivacka

Гостин
Мене ме нервира само тоа што секогаш треба по миење на коса мора да си ја пеглам,ме нервира што мора да си ја фарбам секој месец косата и не можам да си најдам соодветна боја на мојот бел тен и секогаш мора да ја менам бојата на фарбата па да видам која ке ми нај одговара инаку другото на пр телото:слаба сум не ми треба некое кило повеке баш сум си таман,лицето:чисто ми е па така не мора да ставам некои помади или пудри и такви глупости,добро пудра ставам ама многу ретко

BliND

Raptus regaliter...
Член од
16 јануари 2006
Мислења
3.963
Поени од реакции
361
Ме нервира огледалото :)
Пречка за мојата убавина е целото тело. . Нема дел од телото што си го сакам .. Покрај можеби очите , ама можеби.. :/

slobbo

LoneRyder
Член од
16 ноември 2008
Мислења
1.686
Поени од реакции
583
Ништо зошто јас сум совршенство :baeh:
шала на страна да скратам некое килце :)

mean

:пипи:
Член од
12 октомври 2008
Мислења
587
Поени од реакции
24
Ме нервира еден заб, ама само јас си го приметувам :), ме нервираат подочњаците, ама за тоа постои пудра и коректор, ме нервираат стриите, ама не се многу воочливи, и то...
Уствари се` што ме нервира не е нешто многу видливо и не е нешто што би ми било пречка за мојата убавина :icon_lol:

Тамарче

Ако одам во Битола..
Член од
11 јули 2007
Мислења
3.239
Поени од реакции
223
Ами, ме нервира устата, сакам да имам поголема.
Исто и подоњаците, и да ослабам уште две три кила.
И косата, сакам да имам права, а виткана ми е.

BiG_kIsS

You talk too much... Let me shut you up
Член од
4 септември 2007
Мислења
3.414
Поени од реакции
2.923
Хм... Па само вишкот килограми :) Највеќе стомакот, спојлерите и бутовите :) Да ослабам се' ќе ми биде ок :)

[zEUs]

Go England!! GO!!
Член од
1 јули 2008
Мислења
4.398
Поени од реакции
535
Па треба да смалим некое килце...:toe:

PSYtisfaction

Царевата ќерка
Член од
30 јуни 2006
Мислења
3.922
Поени од реакции
527
Тема за комплекси, а?:icon_lol:

Пречка во мојата убавина нема, пошо сум лепотица нели, ама има 2-3 нешта што ми лазат по нерви.

Пример, г`зов треба да го смалам, Џеј Ло може вода да ми носи, ама па шо бе, и таква ме сакаат, не е ко да ме избегаваат на улица, плус ми пејат: I like big butts and I can not lie :music4:

Друго, цицка да набацев малце не ќе беше лошо, ама тоа не планирам да го мењам, нели имало мажи мали цицки шо сакале :icon_roll

И косава ич не ми расте, а ми цвета ко луда, ме курчи ептен.

Значи има пречки, али тоа ептен ако навлагаш. :icon_lol: Иначе од глобалната слика сум задоволна, нормално.

Член од
24 август 2008
Мислења
1.120
Поени од реакции
163
ti znaci vonlavno grdicka si a?
Морав да вратам, баш си е ок момичето, така да оди види кј нејзе на профил во албум па ке се увериш...
П.С. убав ти е носот... :back:

Тема за комплекси, а?:icon_lol:

Пречка во мојата убавина нема, пошо сум лепотица нели, ама има 2-3 нешта што ми лазат по нерви.

Пример, г`зов треба да го смалам, Џеј Ло може вода да ми носи, ама па шо бе, и таква ме сакаат, не е ко да ме избегаваат на улица, плус ми пејат: I like big butts and I can not lie :music4:

Друго, цицка да набацев малце не ќе беше лошо, ама тоа не планирам да го мењам, нели имало мажи мали цицки шо сакале :icon_roll

И косава ич не ми расте, а ми цвета ко луда, ме курчи ептен.

Значи има пречки, али тоа ептен ако навлагаш. :icon_lol: Иначе од глобалната слика сум задоволна, нормално.
Да не го препишвам ова истово само на охридски акцент...:helou:

Buterfly

*Just Fabulous*
Член од
4 јули 2006
Мислења
4.616
Поени од реакции
114
Што и да ме нервира го прифаќам и гледам да не се замарам

Член од
2 септември 2007
Мислења
2.155
Поени од реакции
176
Зашто е волку филозофски насловот, се збунив кога го видов :pos: Ко да убавината се движи и и се појавуваат пречки на патот. :icon_lol:

Мене на мојата убавина пречка да биде наполно убава и е косата што брзо ми се мрси. И титињата што ми се мали. :/ Имам и други недостатоци, ама тие не си ги сметам за пречки на мојата величенствена убавина. :)

Член од
27 ноември 2008
Мислења
1.433
Поени од реакции
341
хехехех.... ако морам да одберам.... носот се разбира...
пошо во фамилијата наследно имаме грди носој
друго.... хмм да подизвишам малце... толку :toe:

Kajgana Shop

На врв Bottom