Интер - Милан, 06. мај, 20.45

Статус
Затворена за нови мислења.

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.620
Поени од реакции
59.444
Очекувам Интер да се тргне од голот и Милан да тепа 2-0 пошто ми е најнесомнителен резултат.

За возврат може да размислиме околу враќањето на заложникот Суљо :D
За возврат да си го задржите (y)

Член од
27 јуни 2008
Мислења
9.024
Поени од реакции
5.947
Утакмиците со Интер за мене се утакмици што Милан мора да ги добие без разлика на тоа дали им требаат бодови или не.Во дербито влегуваме со мотив плус и подобар тим па од таму не очекувам ‘‘гостинскиот‘‘ терен да ни направи проблеми.Штета што Интер не е на местото на Јуве па да гледавме една спектакуларна утакмица но и вака се надевам на добар фудбал и победа на Милан.

Член од
23 јануари 2012
Мислења
885
Поени од реакции
912
Навивачите на интер несакаат нивниот најголем ривај јувентус да ја освои титулата, и затоа утре вечер интер ке ја пушти на милан утакмицата- конечен резултат 1:3 фала.чао.пријатно. :cool:

intro

★ ★ ★★ ★
Член од
6 јануари 2011
Мислења
1.360
Поени од реакции
1.060
двојка со мадиња :D

Член од
2 ноември 2008
Мислења
5.335
Поени од реакции
1.782
Одиме на победа мора да им вратиме .
Конечен резултат 0-2
Касано , Ночерино. :P

|И.И|

говно интерашко
Член од
24 јуни 2008
Мислења
5.572
Поени од реакции
6.701
Нема тука простор за дискусија,, како фан сакам Интер да тепа али Милан мора да тепа.Интер не се бори веке за ништо и онака сезоната е одамна пропадната, после поразот од Парма и онака малите шанси за трето место пропаднаа. Форца нероазури!

M-M

Член од
21 ноември 2010
Мислења
206
Поени од реакции
58
Порелаксирано дерби од ова и полесна победа на Милан нема никогаш да видиме!
Резултат : 1-2, 1-3.

Член од
23 август 2010
Мислења
39.485
Поени од реакции
114.460
Сите очекуваат Интер да му ја пушти на Милан, а јас напротив, очекувам дека Интер ќе победи. Очекувам супер дерби иако Интер не се бори за ништо, али сепак дерби си е дерби. Форца Интер!

Член од
17 декември 2008
Мислења
4.232
Поени од реакции
3.868
Сите очекуваат Интер да му ја пушти на Милан, а јас напротив, очекувам дека Интер ќе победи. Очекувам супер дерби иако Интер не се бори за ништо, али сепак дерби си е дерби. Форца Интер!
Па затоа што си за Интер така мислиш.. :pos:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom