П
Паган-др
Гостин
Ми одговара победа на Јуве.
A да си го смениш ти никот а? Малку мава у очи овој, башка тоа е човекот кој му донесе на Јуве титула во 2002 година па така да... Јебига да разбиеме малце монотонија па да се пошегуваме. Иначе човекот си дава своја прогноза и никаде не кажува дека Јуве е фаворит. И ти очекуваш дека Интер ќе победи со Барса нели?
Самиот рече дека не е темава за тоа иначе сега ќе те потсетев на таа 2002, дека Јуве не можел да намести затоа што Интер цела сезона ја имаше судбината во свои раце. Доста се тешите со тоа дека секоја титула на Јуве била наместена.Titulata i vo 2002 ,kako i site drugi, ne vi gi donese ovoj nesrecnik, se znae kako vie gi osvojuvavte titulite-toa e vece druga tema...
Nikot ostavi go, neli smee toa da bide najneomileniot igrac na svet??? (na drugi mesta gi koristam i nelson rivas i hakan sukur )...
kazi mi kako vi bea prognozite pred pocetok na sezonata i do kade ste so toa???:kesa:
najrealno i najnormalno e da se ocekuva deka 'staricata' ke go jade vecer na golemo, a na sto go temelite vie vasiot optimizam-ne znam...
so barca ocekuvaj otprilika repriza na lanskiot duel chelsea-barca, da resava 1 gol, no za toa vo narednite denovi
http://telma.com.mk/index.php?task=content&cat=2&rub=17&item=683Ќе ја има ли на телма вечер утакмицава? ако ја нема дајте линк каде може да се гледа без да сецка.
Vo najmala raka ocekuvaj ne premnogu ubedliv poraz na crno-belite. Ne sporeduvaj so Inter-Barca, toa e mec pomedju dva sampionski tima, ovde imame duel medju sampionot i tim so ambicii za 'gorna polovina od tabelata'. znaat i Mou i igracite deka vecer juve mora da plati za se, ke zborime pokasno za ova...:wink:Самиот рече дека не е темава за тоа иначе сега ќе те потсетев на таа 2002, дека Јуве не можел да намести затоа што Интер цела сезона ја имаше судбината во свои раце. Доста се тешите со тоа дека секоја титула на Јуве била наместена.
Што се однесува до мечов, ист е соодносот Интер-Јуве, Барса-Интер. Значи ако таму очекуваш неисвесен дуел, во најмала рака очекувај го тоа и вечер.
Снимка ќе гледаме вечер од оваИнтер 46 средби на Меаца е без пораз, а последниот го дожевеала на 22-ри март 2008-та година и токму против старата дама, средбата заврши 1:2.
Ќе гледаш вечер порнич од Роко Зифреди продукција во која Интер ќе ја има улогата на Роко ,а старата дама ќе ја има улогата на невино мало девојче без никакви сили за отпор :tv:Снимка ќе гледаме вечер од ова
Поздрав од Тотенхем со песната:Ќе гледаш вечер порнич од Роко Зифреди продукција во која Интер ќе ја има улогата на Роко ,а старата дама ќе ја има улогата на невино мало девојче без никакви сили за отпор :tv:
Леле ме испозаеба сеа со поздравовПоздрав од Тотенхем со песната:
И не провоцирај Интер ово Интер оно демек да не нервираш
Интер 46 средби на Меаца е без пораз, а последниот го дожевеала на 22-ри март 2008-та година и токму против старата дама, средбата заврши 1:2.
Боље глеј снимка од тоа, пошто преносот од вечерашната утакмица нема да ти се свиѓа многу. :pos2:Снимка ќе гледаме вечер од ова