- Член од
- 24 јули 2016
- Мислења
- 2.456
- Поени од реакции
- 4.009
taj ce se selit videces sta ce se desit hahaha igra se sa sudbinom svojomako ovaj unisti nekonm listu, sto stavlja javno ovoliko clienta, javite se vi kojima sam poslao, nacemo drugu.
taj ce se selit videces sta ce se desit hahaha igra se sa sudbinom svojomako ovaj unisti nekonm listu, sto stavlja javno ovoliko clienta, javite se vi kojima sam poslao, nacemo drugu.
Neznam sta ti dode to objavljivanje oces da svih 165000 usera sad objavis pa da te talijani potraze nebi ti htio bit u kozi malo razmisli inace imaju 280000 tisuca pretplatnika i 420 reselera po cijelom svijetu i vodi mafija taj server
tijesi se bit ce ti laksei zracunaj koja se tu lova vrti i sve ce ti biti jasno
Ja sam bio ubedjen da ces ti nekad da odrastes dsuki,ali ti si bio i ostao nezreo jebivetar!tijesi se bit ce ti laksei zracunaj koja se tu lova vrti i sve ce ti biti jasno
Nemas ti pojima o pojimu ti ko da si se juce narodio uzmi si b komplex za stres bice ti lakse i komentiraj samo svoje komentare a mene se mani u sirokom krugu i ne citaj moje postove duze ces zivjetKako ovaj laprda bezveze čuj mafija hahahah
Koja si ti konjina
Posto te znam koji si iza nicka kiler samo cu se nasmijati slatko.Sta si sad dokazao sto si objavio te liste da ti je vampir dao skriptu eto jedino to a i vec ih vidim na turskom forumu sve do jedne eto ti[DOUBLEPOST=1533550929][/DOUBLEPOST]Ja sam bio ubedjen da ces ti nekad da odrastes dsuki,ali ti si bio i ostao nezreo jebivetar!
Ali nemoj da se menjas,bas ti lepo stoji!![]()
Sta ti misko glumis da ti se i javno klanjaju ajde skoliraj se malo jeba... te bitka sta si zapeo za nju.Koji ste vi to genijalci od ljudi boze sacuvaj kad takvi nesto dobe na dlan od alataSvi koji su potrazili javno Bitku dobili su sada je na vama da se javno zahvalite da ste dobili BITKU
za 5 minuti ih eno na uyduportal.com haahhaahPosto te znam koji si iza nicka kiler samo cu se nasmijati slatko.Sta si sad dokazao sto si objavio te liste da ti je vampir dao skriptu eto jedino to a i vec ih vidim na turskom forumu sve do jedne eto ti
Neznam sta ti dode to objavljivanje oces da svih 165000 usera sad objavis pa da te talijani potraze nebi ti htio bit u kozi malo razmisli inace imaju 280000 tisuca pretplatnika i 420 reselera po cijelom svijetu i vodi mafija taj server
Bolje je sto neznas ko stoji iza nicka...Posto te znam koji si iza nicka kiler samo cu se nasmijati slatko.Sta si sad dokazao sto si objavio te liste da ti je vampir dao skriptu eto jedino to a i vec ih vidim na turskom forumu sve do jedne eto ti[DOUBLEPOST=1533550929][/DOUBLEPOST]
Sta ti misko glumis da ti se i javno klanjaju ajde skoliraj se malo jeba... te bitka sta si zapeo za nju.Koji ste vi to genijalci od ljudi boze sacuvaj kad takvi nesto dobe na dlan od alata
uuuu sto si opasan,ma ja pravo necu veceras zaspat,mozda provalis hahahahahBolje je sto neznas ko stoji iza nicka...
Imas veliki jezik i poceo bi da vredjas,a to ne bi bilo dobro po tebe sigurno,sve i bez italijanske mafije!!!
Uzivaj i gledaj svoja posla dsuki,a i ti banovac isto.
Ovde zavrsavam,jer govna ako se vise cackaju,ona vise smrde!!!uuuu sto si opasan,ma ja pravo necu veceras zaspat,mozda provalis hahahahah
to je nova poslovicaOvde zavrsavam,jer govna ako se vise cackaju,ona vise smrde!!!![]()