Интернет радио и телевизија (стримови, прашања, генерална дискусија...)

Член од
21 декември 2012
Мислења
1.779
Поени од реакции
887
u penziji sam od tih gluposti pomalo ima i drugih stvari u zivotu
Taj Сашо nista ne placa vlastima za to je pravi nelegalac
Сашо е аплсолутно најфер играч, не заслужува некој шалабајзер да го провоцира и омаловажува.
Нека нема замерки :).
Прегледај го приврзокот 194908

Ова е со дозвола и благодарение на него многу мои пријатели имаат што да гледаат.
Срамота е некој да јаде тоа што не се јаде за него.
Kad je toliko dobar zasto nervira panelrazarac,i sada umesto da se zanima sa neki drugi stvari ce mu stavlja liste po forumi.Moze i vlastima da go prijavi ako hoce ti sta ce uradis nista tako ce si pricas koliko je fer a drugi ce go podjebavat kako hocat.

saskon

Член од
22 август 2008
Мислења
2.231
Поени од реакции
5.465
Taj Сашо nista ne placa vlastima za to je pravi nelegalac

Kad je toliko dobar zasto nervira panelrazarac,i sada umesto da se zanima sa neki drugi stvari ce mu stavlja liste po forumi.Moze i vlastima da go prijavi ako hoce ti sta ce uradis nista tako ce si pricas koliko je fer a drugi ce go podjebavat kako hocat.
Ти имаш право да ќутиш :). Знаеш дека многу пати сум ти помогнал, а ти мене никогаш.

Отиде на ignore тука и на skype, доста ми е од твоите провокации.
Вози фергусон и понатаму во прва спора.

Последно уредено:
Член од
8 април 2017
Мислења
1.894
Поени од реакции
3.143
Vi koji prodajete, a blokirate mi ip adresu samo da vas opozorim jer mi je ip iz Hrvatske da cu vam rasturiti ubuduce server svakome ali bas svakome od danas i od zdrave hrane da se razumijemo jer Danijel i ti si me poceo blokirat.Za svaku blokadu leti vam van po 200 usera iz razlicitog kuta gledanja pa ko voli nek izvoli se igrat ubuduce.:angel:
i mene poceo danijel opasno blokirati, danas se cijelii dan mislim da pocnem i njegove objevljivati. ide mi to ma zivce. ali nasao sam riješenje, samo još da probam nešto. pa cu ti na skajp sutra reci kako zdrava ide bez da blokira. jbt svjedno gledamo i imamo vam cijele panele a vi blok blok... koda izazivate.
pozzz

Член од
6 ноември 2017
Мислења
38
Поени од реакции
19
Koji ste vi likovi provaljujete i gledate nesto sto niste platili niti je vase i onda se jos bunite sto vas blokiraju i prijetite s objavljivanjem, prestrasno.

placeb

place_b
Член од
21 јуни 2016
Мислења
3.455
Поени од реакции
3.328
Kradecot ili lopov kako sakas ,sekogas se plasi da nego opljackaat ili ukradat :pos:
Постојат милион сервери така да нема потреба толку да се плашат...а hd пишува и на оние со 720х 560 :D
(Кај нив е се легално, немој така;) )
Поздрав

Kajgana Shop

На врв Bottom