- Член од
- 24 јули 2016
- Мислења
- 2.456
- Поени од реакции
- 4.009
u penziji sam od tih gluposti pomalo ima i drugih stvari u zivotutamo si kao neki nemac u bunker.hahahaha
u penziji sam od tih gluposti pomalo ima i drugih stvari u zivotutamo si kao neki nemac u bunker.hahahaha
Taj Сашо nista ne placa vlastima za to je pravi nelegalacu penziji sam od tih gluposti pomalo ima i drugih stvari u zivotu
Kad je toliko dobar zasto nervira panelrazarac,i sada umesto da se zanima sa neki drugi stvari ce mu stavlja liste po forumi.Moze i vlastima da go prijavi ako hoce ti sta ce uradis nista tako ce si pricas koliko je fer a drugi ce go podjebavat kako hocat.Сашо е аплсолутно најфер играч, не заслужува некој шалабајзер да го провоцира и омаловажува.
Нека нема замерки.
Прегледај го приврзокот 194908
Ова е со дозвола и благодарение на него многу мои пријатели имаат што да гледаат.
Срамота е некој да јаде тоа што не се јаде за него.
Ти имаш право да ќутишTaj Сашо nista ne placa vlastima za to je pravi nelegalac
Kad je toliko dobar zasto nervira panelrazarac,i sada umesto da se zanima sa neki drugi stvari ce mu stavlja liste po forumi.Moze i vlastima da go prijavi ako hoce ti sta ce uradis nista tako ce si pricas koliko je fer a drugi ce go podjebavat kako hocat.
Ahh toa onoj cepidlaka od Bitka glumi ,kaj nego duri i Pink e u HD
i mene poceo danijel opasno blokirati, danas se cijelii dan mislim da pocnem i njegove objevljivati. ide mi to ma zivce. ali nasao sam riješenje, samo još da probam nešto. pa cu ti na skajp sutra reci kako zdrava ide bez da blokira. jbt svjedno gledamo i imamo vam cijele panele a vi blok blok... koda izazivate.Vi koji prodajete, a blokirate mi ip adresu samo da vas opozorim jer mi je ip iz Hrvatske da cu vam rasturiti ubuduce server svakome ali bas svakome od danas i od zdrave hrane da se razumijemo jer Danijel i ti si me poceo blokirat.Za svaku blokadu leti vam van po 200 usera iz razlicitog kuta gledanja pa ko voli nek izvoli se igrat ubuduce.![]()
И он почна да блокира, ни vpn помага ни ништо...Ahh toa onoj cepidlaka od Bitka glumi ,kaj nego duri i Pink e u HD,svetlosni godini e od HD.
Во 1280х 720 резолуција ли се ?
Kradecot ili lopov kako sakas ,sekogas se plasi da nego opljackaat ili ukradat
И он почна да блокира, ни vpn помага ни ништо...
Постојат милион сервери така да нема потреба толку да се плашат...а hd пишува и на оние со 720х 560Kradecot ili lopov kako sakas ,sekogas se plasi da nego opljackaat ili ukradat![]()