Nisam ... nema osnove a ni povodaajde,samo da vas pozdravim,vidim da reklame tv idu,admini spavaju,kada sam ja to radio....zna se....al nije bitno,,gle sada za dobru i stabilnu listu,na pm....[DOUBLEPOST=1516138617][/DOUBLEPOST]pozdrav Šoti,ne znam zašto me izignorirao....ali nije bitno,ljudi smo....
evo imaju ovi sto slikajuIma li neko da podeli neku listu.hvala unapred
haha sto to iz VIP-a ne stavis nesto u inathttp://portal.iptvkeyfi.net:8000/get.php?username=lorenzo&password=lorenzo&type=m3u COPI PASTE za inat na majstorite pusacite od zezalica
Ma kakva piraterija sa stremove -nikakva,ovi kuci ot koj se uzimat stremove imat mnogo pare i nista ne im kosta da platat na neki strucnak da uradi tako da ne moze nikako da gi sredat,a kad ne radat to stalno ce gi jebat to svaki zna i svaki ko moze ce izkoristi to koliko i zabrani interpol i bilo sta da pretat -to je ludski zakon.Otvori i ti vrata u kuci da vidiis sta ce ti se desi.A i ovakvi forumi i posbeno stremove koi se stavljat ovde i na drugi mesta sa omugicili drastican pad cena na ovi iptv kuca i sad sa stali bas toliko koliko treba da se plati pa i nize.Moze se reci da mi ovde radimo kontrol na monopol iptv i prekomerni profit koj ranije sa dojali ovi bez nista da ulazat.И да ја згрешил и да не ја згрешил заборавил дека пиратерија е забрането тука. Под пиратерија спаѓаат и стримовиве што ги ставаме ама тоа некој од модераториве и администраториве го дозволиле тоа.
jeli se meni obracas sa to seronja ako jeste mamu vam jebem svima vama sto kazes da ste me skontali puste kurcinu I vi i ovi na zezalici toliko[DOUBLEPOST=1516144193][/DOUBLEPOST]hahah zasto ljudi moraj da vrijedjaju zasto sam ja seronja a da ti i drustvo nisteevo,tebe smo skontali....seronja s zezelice....tamo su "pravi ljudi",koji kurac dolazite na ovaj forum,jer ste jadni...gledate tko će što objaviti...daj me preporuči,ili treba imati pozivnicu,da malo upadnem u "visoko društvo"....