Postoji.Ај некој кој може да провери дали сеуште постои македонската верзија на Bloomberg Adria.
Postoji.Ај некој кој може да провери дали сеуште постои македонската верзија на Bloomberg Adria.
еве ти ја, ама не е Македонска појче ко шо глем.Ај некој кој може да провери дали сеуште постои македонската верзија на Bloomberg Adria.
Јас користам и Телеком МК МаxTV па мислев они го смениле. Веројатно од самата фирма променила.еве ти ја, ама не е Македонска појче ко шо глем.
Nikad culi za tu.Kako da se dojde do kontakt, ja imav videno listata na dobrazabava.com i odlicen kvalitet ima. Sakam da se pretplatam no nemozam nitu po ip adresi da najdam na net koj raspolaga so nejze.
Vecina njih je na telegramu,pa vjerovatno i taj sto tvrdi da je broj 1 u EUKako da se dojde do kontakt, ja imav videno listata na dobrazabava.com i odlicen kvalitet ima. Sakam da se pretplatam no nemozam nitu po ip adresi da najdam na net koj raspolaga so nejze.
Контактирајте ме во инбокс, имам m3u листа за васKako da se dojde do kontakt, ja imav videno listata na dobrazabava.com i odlicen kvalitet ima. Sakam da se pretplatam no nemozam nitu po ip adresi da najdam na net koj raspolaga so nejze.
Zdravo ako moze neko da posalje m3u listu sa stabilnim Sportklub SRB kanalima fala unapred.