Интернет радио и телевизија (стримови, прашања, генерална дискусија...)

Член од
19 февруари 2011
Мислења
633
Поени од реакции
788
А не знам навистина која е поентата да ги имаш сите тие филмски канали? Па уште и на бугарски па се фали,барем за филмови кога го имаш КОДИ и безброј филмски адони не е проблем кој сакаш филм да си го изгледаш а не да чекаш некој филмски канал кој филм да ти го пушти.
ИПТВ листите се добри за следење спорт и некој документарен канал а се друго лесно се наоѓа на интернет(филм,музика,цртан)

Член од
18 декември 2012
Мислења
754
Поени од реакции
651
А не знам навистина која е поентата да ги имаш сите тие филмски канали? Па уште и на бугарски па се фали,барем за филмови кога го имаш КОДИ и безброј филмски адони не е проблем кој сакаш филм да си го изгледаш а не да чекаш некој филмски канал кој филм да ти го пушти.
ИПТВ листите се добри за следење спорт и некој документарен канал а се друго лесно се наоѓа на интернет(филм,музика,цртан)
Ovo je bilo namenjeno divak-u !
Nije hvaljenje, vi sve pogresno protumacite - u tome je problem, ali ja vam zato nisam kriv ! ;)

Член од
9 јуни 2016
Мислења
139
Поени од реакции
68
HVALA DRUSTVO ZA PASS ZA MAGDALENU.sakam da platim ali kome i zasto kad i vi to skidate sa drugih sajtova.ponegde sam i ja moderator,ponegde i ja postavljam linkove,ponegde sam banovan,ali zivot ide dalje..............................

Член од
23 февруари 2015
Мислења
239
Поени од реакции
375
Член од
13 септември 2016
Мислења
236
Поени од реакции
42