Интернет радио и телевизија (стримови, прашања, генерална дискусија...)

• Креатор на темата Креатор на темата alekjov
  • Време на започнување Време на започнување
Radio Akord Kicevo ;)
http://46.217.10.50:8000[DOUBLEPOST=1475666746][/DOUBLEPOST]
Braćo hakeri, ume li ovo neko da reaktivira?:

2q3rck0.png
Jedino da daju koji dinar vlasniku da uplati obavezu ! :D

Последно уредено:
А не знам навистина која е поентата да ги имаш сите тие филмски канали? Па уште и на бугарски па се фали,барем за филмови кога го имаш КОДИ и безброј филмски адони не е проблем кој сакаш филм да си го изгледаш а не да чекаш некој филмски канал кој филм да ти го пушти.
ИПТВ листите се добри за следење спорт и некој документарен канал а се друго лесно се наоѓа на интернет(филм,музика,цртан)

А не знам навистина која е поентата да ги имаш сите тие филмски канали? Па уште и на бугарски па се фали,барем за филмови кога го имаш КОДИ и безброј филмски адони не е проблем кој сакаш филм да си го изгледаш а не да чекаш некој филмски канал кој филм да ти го пушти.
ИПТВ листите се добри за следење спорт и некој документарен канал а се друго лесно се наоѓа на интернет(филм,музика,цртан)
Ovo je bilo namenjeno divak-u !
Nije hvaljenje, vi sve pogresno protumacite - u tome je problem, ali ja vam zato nisam kriv ! ;)

HVALA DRUSTVO ZA PASS ZA MAGDALENU.sakam da platim ali kome i zasto kad i vi to skidate sa drugih sajtova.ponegde sam i ja moderator,ponegde i ja postavljam linkove,ponegde sam banovan,ali zivot ide dalje..............................

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom