A kako kaze moj veliki prijatelj sasareal moze i na moderniji nacin da se vadi iz net apk bez gluposti.Mislim da ih oko 47000 kom
laz ja imam info da to ne radi a bilo je TACNO 47003 liste hahahahahaha eeeeeee moj specijalac, drzi se slikanja to ti najbolje ideA kako kaze moj veliki prijatelj sasareal moze i na moderniji nacin da se vadi iz net apk bez gluposti.Mislim da ih oko 47000 kom
I ti sad vjeruj nekom jedni kazu radi drugi neradi.I sad ispada ono blago onom koji ne vidi a vjeruje.Dosta smo se zabavljali ove godine sa glupostima.Cujemo se sljedece godine.laz ja imam info da to ne radi a bilo je TACNO 47003 liste hahahahahaha eeeeeee moj specijalac, drzi se slikanja to ti najbolje ide
a sta imas vjerovat ili ne drugima? Ti kao znalac i strucnjak bi to trebao da znas bez da pitas druge hahahaha nego daj koju sliku u tome si boljiI ti sad vjeruj nekom jedni kazu radi drugi neradi.I sad ispada ono blago onom koji ne vidi a vjeruje.Dosta smo se zabavljali ove godine sa glupostima.Cujemo se sljedece godine.
Svima srecni praznici i nemojte pit previse.
Da ste mi zivi i zdravi .
Pozdrav svima.
Dobro Jutro-pletem plota Kaj misliš da server-di se uploadaju liste (netiptv)ima milijardu korisnika Vrti se stalno isto---a ljudi nasjedaju i plačaju skripte po 300 eura Pitanje dana kad se bude ugasila stranica.Evo duzan sam ti dokazat da to sta ti pises 1200 na androidu sta mislis da je net ustvari su u skriptu koja je kriptovana ubacene 3200 listi iz net apk 70 % i vise i ne radi.Ubiti ti vrtis skriptu u koju su ubacene izvadene liste i limitirane da ne izbaciva prenaglo, a imas osjecaj da ih skeniras.Ovako ti skripta izgleda iznutra ,a tu ti i dio tih listi.
Tako da mislim da si ipak ti malo veca cujza kako kazu kod vas da si konj bi shvatio o cemu se radi.
Ako moze i meni nesto od ovoga.Pozdrav svima na forumu,
Imate li nešto sa ove liste, pošaljite na pp: baklja (BiH ip), ip.tv2c.xyz, olix.cc, premiux (iptvunited), bitka. Hvala unapred.
Naše liste večinom ne ferceraju,jer su jedni te isti hitovi,i tak se vrti stalno .Dok ubijemo sve liste onda bude mirPozdrav svima na forumu,
imate li sta od ovih lista zamolio bi da posaljete na pp: baklja (BiH ip), ip.tv2c.xyz, olix.cc, premiux (iptvunited), bitka. Hvala unapred.
Чисто од радозналост ако се вртат едни па исти и ги убиваме зашто постојано ги објавуваш јавно?Naše liste večinom ne ferceraju,jer su jedni te isti hitovi,i tak se vrti stalno .Dok ubijemo sve liste onda bude mir
Автоматски споено мислење:
Nek ljudi gledaju.Чисто од радозналост ако се вртат едни па исти и ги убиваме зашто постојано ги објавуваш јавно?
Можеш и културно во приватна порака да пратиш како некои други членови тука, ама побитно ти е со уште неколку други да си ги мерите кој имал поголемо знаење одколку што сакаш луѓето да гледаатNek ljudi gledaju.
Pa ti rece da ode , oprostio se se bese sa foruma. Sta bi ...M3u liste 27.12.2024