Интернет радио и телевизија (стримови, прашања, генерална дискусија...)

Член од
12 декември 2024
Мислења
7
Поени од реакции
7
Pozdrav svima i ja imam panel i ja sam gazda... i od mene kradu skeniraju i eto me gde sam.. sta je tu je .. cim vidim gasim..narawno i imam neke prijatelje koje skeniraju i salju mi liste da gledam.. do sad nikog nisam pcovao .. samo sto moji kanali nemaju ex yu pa zato trazim ex yu za sebe .. pozdrav svima...
nemas ti nista ,IPTV Panel i ti su nebo i zemlja......ti na svaki napisan post lajkujes nije bitno dali je
negativan ili pozitivan za mene je to bolesno( sami odlucujemo ) i imas neke prijatelje koji ti salju skenirane ex-yu liste
da gledas pravdas se....pa kako to imas Panel a nemas bukete ex-yu kanala ?

Член од
9 август 2020
Мислења
21
Поени од реакции
4
Pozdrav svima,
Interesuju me ova 2 strana servera ako ih ima ko : iphighland.co.uk:80 i ultraflix.uk:8080 i ovaj takodje is.flakez.art:80.
Ako ih neko ima u m3u formatu molio bi da mi posalje na pp.Hvala puno.

Член од
19 декември 2018
Мислења
45
Поени од реакции
149
Daj shvati da vise nema univerzalnog maca preko kojeg bi ti vadio sve liste iz aplikacije,ta funkcija je ugasena i nemojte zavaravat ljude
Nekoji su cak tako domisljati pa ubace izvadene liste u skriptu kriptuju ju i prodavaju pod skener net za 350 eura.Fino limitiraju da ti treba da ju odvrtis dva tjedna i opet neces skuzit jer ne izbaciva svima isto.
Ko ti je to rekao da nema ključa??.Laprdaš bezveze.Kao negledaš IPTV itd,sve imaš legalno.Ljudima pjesak u oči bacaš :uzi::uzi::uzi:
Автоматски споено мислење:

M3u liste 24.12.2024

Snimka zaslona 2024-12-24 161711.jpg

Ajjjjjjjjjjjjj mama pa ti i zensko glumio :)

Ala ste darezljivi pa ne mozete curici da posaljete list :kuracc: Dijanice malaaaa.
I onda kao on se napravi pametan kao i uvek i posalje on a ista IP Adresa.

Sam sebi pisao i odgovarao na postove, slucajno ukuca tvoj nik na google i izbaci mi ovo:

Прегледај го приврзокот 438962

Eto po cemu poznat ostade mamaaaaaa. Pa kako sutra da se pojavis i pametujes nekom nesto Dianiceeee, hoce li te biti stid :lolzz:

Evo i link a da mi bi naci ovu @ana90 da je castim jednom Rakijom maksuzijom. A ti kokosaru perutnine se fataj nije ovo za tebe, zivinu uzgajaj.
Интернет радио и телевизија (стримови, прашања, генерална дискусија...) | Страна 691 | Кајгана форум

Eto i ono prosipa pamet ovdje dva mjeseca a glumi zensko da listu dobije
Jel nakraju pičkica ili ne,zna ko ? Nema me tjedan-dva bome svašta propustio :LOL::LOL::LOL:

Attachments

Последно уредено:
Член од
16 јули 2024
Мислења
149
Поени од реакции
176
Bahrija nisi trebao sakrit to zeleno,to ja mogu svima podijelit za božic,aj idi u Koprivnicu i pomoli se rade izmoli dva oce nasa i vrati se i onda.Na badnjak nebi trebao izigravat frajera,neznam koliko si platio to cudo 350 eura navodno vas kupilo cak 20 hahaaaa.
Vidim 1200 si iskenirao znaci 7 dana i nesto nisi gasio hahaaaa.

I daj sad objasni ljudima sta je to,iza nove godine cemo novi napravit hahaaaa za takve naivce ko sta si ti.Il uopste neznas o cemo se radi.
Kad ulazite ovdje i ocete bit pametni birajte
uvijek sebi slabijeg partnera jell uvijek naguzite sami sebe izigravajuci copi majstora.
Ja sam mislio da si ti malo bistrija osoba izgleda se zajebao.

Последно уредено:
Член од
19 декември 2018
Мислења
45
Поени од реакции
149
Bahrija nisi trebao sakrit to zeleno,to ja mogu svima podijelit za božic,aj idi u Koprivnicu i pomoli se rade izmoli dva oce nasa i vrati se i onda.Na badnjak nebi trebao izigravat frajera,neznam koliko si platio to cudo 350 eura navodno vas kupilo cak 20 hahaaaa.
Vidim 1200 si iskenirao znaci 7 dana i nesto nisi gasio hahaaaa.

I daj sad objasni ljudima sta je to,iza nove godine cemo novi napravit hahaaaa za takve naivce ko sta si ti.Il uopste neznas o cemo se radi.
Kad ulazite ovdje i ocete bit pametni birajte
uvijek sebi slabijeg partnera jell uvijek naguzite sami sebe izigravajuci copi majstora.
Ja sam mislio da si ti malo bistrija osoba izgleda se zajebao.

Konju hahahaaha U Životu nisam kupio skener,a kamoli da dajem za nekaj ovakvoga 300 eura :jeeee::jeeee::jeeee: Ajme nisam znao da si takva budaletina.Još malo i netiptv se bude ugasio,komplet stranica pa če biti fritule za tebe i takve glupane :cujte::jeeee::jeeee::jeeee:

Прегледај го приврзокот 439198

Ima drugih načina za njega,ne samo apk za android,1200 lista ide u 20 sati sa android skriptom hahahahha

Attachments

Последно уредено:

Kajgana Shop

На врв Bottom