Интернет радио и телевизија (стримови, прашања, генерална дискусија...)

• Креатор на темата Креатор на темата alekjov
  • Време на започнување Време на започнување
sta treba samo se javite i budite fer i cijenite sto dobite a druzenje i prijateljstvo na prvo mjesto ostalo ce vec biti nekako laku noc svima

@internacional KRALJ si, ja ti trazio jednu listu ti poslao 3 i to sto jos nikad nisam nigde video ni na jednom forumu,ostani ovde kod nas ko sisa njih!!!
hvala ti puno!!!!
kralj nad kraljevima...[DOUBLEPOST=1473549436][/DOUBLEPOST]
@internacional KRALJ si, ja ti trazio jednu listu ti poslao 3 i to sto jos nikad nisam nigde video ni na jednom forumu,ostani ovde kod nas ko sisa njih!!!
hvala ti puno!!!!
kralj nad kraljevima...

Internetional je dobar lik a ova devojčica je .....
XITePeW.png

daj pusti to ,dsuki covjek i po za sve vas jadnike na sf forumu , ako imas listu ,podjeli sljudima stati sad smetamo ,banovali ste nas tamo ,i pustite nas na miru ,ja sam radio po pravilima foruma nista nisam pisao 3 mjeseca objavim opasni virus i banujete me .ovdje cu davati liste svakom ko bude trazio ,ko uvijek ,

ma me ti drug taj ili ta gore sto je postavio sliku sa sf froruma ,nisi vidio da sam njemu odgovorio tebe nisam spomenuo niti pomislio na tebe

Поздрав до @international ,листата која ја добив од него (мк/exyu/tr/sport)можам да потврдам дека не е јавна и така ке остане барем од моја страна.

Interesni postovi neznam sto forum e toj sf-no site se zalat banovi ova ona pa ne idete tamu ako si igraat kurtasak so clenovite ne e tesko toa.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom