Интернет радио и телевизија (стримови, прашања, генерална дискусија...)

Член од
10 септември 2016
Мислења
814
Поени од реакции
1.670
sta treba samo se javite i budite fer i cijenite sto dobite a druzenje i prijateljstvo na prvo mjesto ostalo ce vec biti nekako laku noc svima

Член од
16 јуни 2016
Мислења
129
Поени од реакции
199
@internacional KRALJ si, ja ti trazio jednu listu ti poslao 3 i to sto jos nikad nisam nigde video ni na jednom forumu,ostani ovde kod nas ko sisa njih!!!
hvala ti puno!!!!
kralj nad kraljevima...[DOUBLEPOST=1473549436][/DOUBLEPOST]
@internacional KRALJ si, ja ti trazio jednu listu ti poslao 3 i to sto jos nikad nisam nigde video ni na jednom forumu,ostani ovde kod nas ko sisa njih!!!
hvala ti puno!!!!
kralj nad kraljevima...

Член од
9 септември 2016
Мислења
1.119
Поени од реакции
4.296
daj pusti to ,dsuki covjek i po za sve vas jadnike na sf forumu , ako imas listu ,podjeli sljudima stati sad smetamo ,banovali ste nas tamo ,i pustite nas na miru ,ja sam radio po pravilima foruma nista nisam pisao 3 mjeseca objavim opasni virus i banujete me .ovdje cu davati liste svakom ko bude trazio ,ko uvijek ,

Член од
9 септември 2016
Мислења
1.119
Поени од реакции
4.296
ma me ti drug taj ili ta gore sto je postavio sliku sa sf froruma ,nisi vidio da sam njemu odgovorio tebe nisam spomenuo niti pomislio na tebe

D

deli

Гостин
Поздрав до @international ,листата која ја добив од него (мк/exyu/tr/sport)можам да потврдам дека не е јавна и така ке остане барем од моја страна.

Член од
11 декември 2012
Мислења
1.073
Поени од реакции
596
Interesni postovi neznam sto forum e toj sf-no site se zalat banovi ova ona pa ne idete tamu ako si igraat kurtasak so clenovite ne e tesko toa.

Kajgana Shop

На врв Bottom