- Член од
- 11 декември 2019
- Мислења
- 111
- Поени од реакции
- 222
Druze ko ti je sad pa tajMislim da to nije zlocko
Druze ko ti je sad pa tajMislim da to nije zlocko
Ih,neznas naj jaceg programera sa ovih prostora.Druze ko ti je sad pa taj
ma neznam druze mene to nezanimaIh,neznas naj jaceg programera sa ovih prostora.
Ma to ti je onaj sa mikro kikicom kojeg su se i roditelji odrekli,pa se izivljava ovako po forumima. Sta ce,jadnik,to mu je jedina komunikacija sa svijetom!ma neznam druze mene to nezanima
Sta ste se namerili na covjeka kako samnom nema problema nit diram ja njega nit on mene i sve pet.Covjeka zajebo Elmo i sta sad sta imamo sad mi se tu gurat.Ma to ti je onaj sa mikro kikicom kojeg su se i roditelji odrekli,pa se izivljava ovako po forumima. Sta ce,jadnik,to mu je jedina komunikacija sa svijetom!
Pa to dovoljno govori o tebi,cim odobravas ove njegove poruke!Sta ste se namerili na covjeka kako samnom nema problema nit diram ja njega nit on mene i sve pet.Covjeka zajebo Elmo i sta sad sta imamo sad mi se tu gurat.
Nista je ne odobravam a ti odobravas ovo sta se samnom ovaj lipicaner muci i vadi iz 2016 godine postove.Jeb....lud zbunjen normalan kajgana jedino po tome poznata.Pa to dovoljno govori o tebi,cim odobravas ove njegove poruke!