Интернет радио и телевизија (стримови, прашања, генерална дискусија...)

Член од
16 јули 2024
Мислења
141
Поени од реакции
153
Sad zamislite da ovdje pocinju cmizdrit gazde paneli sta im ulazimo u panele.
Sta bi im vi rekli ? Ko vam kriv sta se neznate zastitit.Volite ulazit i krast liste a kad neko vas e tu je onda smak svijeta nedaj boze veceg zla.
Jeb.... ko voli primat mora i bit spreman davat
Mozda i Elmo glumata sa ulazima ovdje sve moguce.
Inace Elmo na pm mi pisao zlocko da ti kazem da si hahahaaaa bolje da ne napisem sta mi napisao da ti prenesem ovdje izgleda si zajebao ga ono.

Член од
16 јули 2024
Мислења
141
Поени од реакции
153
Ma to ti je onaj sa mikro kikicom kojeg su se i roditelji odrekli,pa se izivljava ovako po forumima.:) Sta ce,jadnik,to mu je jedina komunikacija sa svijetom!
Sta ste se namerili na covjeka kako samnom nema problema nit diram ja njega nit on mene i sve pet.Covjeka zajebo Elmo i sta sad sta imamo sad mi se tu gurat.

Член од
16 јули 2024
Мислења
141
Поени од реакции
153
Pa to dovoljno govori o tebi,cim odobravas ove njegove poruke!
Nista je ne odobravam a ti odobravas ovo sta se samnom ovaj lipicaner muci i vadi iz 2016 godine postove.Jeb....lud zbunjen normalan kajgana jedino po tome poznata.
Mene uopste ne dira sta pisu mogu mi ga fino ono hahahaa.
Necu uopste vise ulazit u rasprave sa tipovima koji naprave naloge ulaze ovdje i znaju cijelu povijest.A nemaju muda napisat ko su .To su obicne vucibatine,alkici i drogerasi zivo mi se j..... za njih i njihove postove.Meni je u zivoto bas fino uzivam ko nikad.I na poslovnom planu i privatnom.

Последно уредено:
Член од
18 декември 2024
Мислења
2
Поени од реакции
0
dečko te molam ne se karaj, ako imaš lutina i sakaš da go frliš gnevot, samo doniraj mi gi skriptite vo moeto inboks, na ovoj način ḱe možeš da živeeš mirno, gi pozdravuvam site skripti, te molam prati mi i nov mac na netiptv

Член од
24 ноември 2007
Мислења
181
Поени од реакции
116
Ako moze kanal DIVA, na m3u, bar da radi 15 dana, od jednog bozica do drugog bozica!

Kajgana Shop

На врв Bottom