Другарче, ти мене ме направи овде на форумов дека барам листи за да ги делам не знам каде.Zato je naj bolje da ne baras vec sam sebi nadjes i nema potrebe da se ikom pravdas.Bar toliko bi naucio od 2007.
PS
Sad provjerio i lista je jos aktivna samo treba nova adresa.
Pozdrav.
Tesko SA Tim javnim da izvuces Liste Kai ovajNije bitan ni izgled ni naziv ni autor. Bitno je da na isti princip vadu liste kao i onaj javni. A to što je jednostavniji nije bitno
Pozdrav Sasko moze li taj mustuluk za mene, jer sam dobar cuvar tajnih.Srećno i dugovečno..........................................!
I da Ti Saško pošalje jednu višekonekcijsku,za muštuluk aTi uči da čuvaš.
Imas mustuluk pp.LpPozdrav Sasko moze li taj mustuluk za mene, jer sam dobar cuvar tajnih.
Bas ti hvala. Drug si.Imas mustuluk pp.Lp
E kad bi se Sasko sjetio i mene bilo bi zaista super.Srećno i dugovečno..........................................!
I da Ti Saško pošalje jednu višekonekcijsku,za muštuluk aTi uči da čuvaš.
Evo derug sjetipo se rapca tebe imas pp.LpE kad bi se Sasko sjetio i mene bilo bi zaista super.
LP
Ako uopste postoji takva lista, nadam se da ce neko htjeti da je podijeli.Pozdrav svima.
Da li mozda neko ima eon listu linkova i za druge kanale da posalje? (linkovi kao sto su za n1, idj muzicki kanal)
Hvala unaprijed.
-----------------------------
Neradi odavno,a dobra lista za sporske kanali.Fala JaSale-----------------------------
Last Resolved: 2023-09-11
DNS: httptv.zaptotv.one
Last Resolved: 2023-09-11
DNS: tv.zaptotv.one
al trenutno ne radi. Juce je nesta mijenjano. Ocito se moraju DNS serveri osvjezit.