ako trebas mac toga imam pa konvertuj u m3u listuZdravo ako ima nekoj viska mytv.fun
Членот не смее да ги уништува темите на форумот со други информации кои не се поврзани со темата, лични муабети и слично. За се' што не е поврзано со темите на форумот, постојат приватните пораки.
1 месец отстранет од темата.Potpisujem ovaj post,i Ja sam mislio tako nesto napisati al sam odustao.Ni ja neznam za koju zemlju je Mac a volio bi to znati.Al' kako ? Kad svi pametuju a niko ne želi pomoći I onda kaze toliko si dugo na forumu da bi trebao znati,a ni iz jednog posta nemozes ništa naučiti...nezelim nikog uvrijediti al tako je...
Ajde sad ko zna kako saznati za koju je zemju mak da napise javno da i mi sto neznamo naučimo...hvala
1 месец отстранет од темата.obrisi onda i ovo ako vec brises ako brises moje postove
ako znas koja je stara izvorna,onda je nastavi koristiti.Pozdrav drugari koja je nova adresa za nova iptv
dva brata i global nisu isto"kitchen tv" imaju dvabrata ili ti ottglobal...i nordicon...vipmax...dmtn.tv...
molio bi ako meni isto mozes dva brata poslatiImaš na pm.. Ako hoćeš možeš i dva brata dobit
U principu nisu, ali su jako slicni, samo sto dvabrata ima malo manju ponudu kanala...dva brata i global nisu isto
To je normalno i navikli smo se jedino je nenormalna kada kasne po par minuta.Inace na satelitu naj manje kasne do 2,3 sekunde od onog pravog vremena.pozdrav za sve zasto kod nekih listi kanali kasne u real vremenu da li je to normalno
Laicki,pozdrav za sve zasto kod nekih listi kanali kasne u real vremenu da li je to normalno
restream na restraem restream-a ...Laicki,
prva ruka i normalna realna brzina-trenutna je sa zemaljskog odasiljaca, sve drugo kasni...
i kabelska i satelitska a o IPTV provajderima da ne govorimo, to ide preko nekoliko ruku, nekoliko servera...i normalno da automatski kasni...