- Член од
- 24 јули 2016
- Мислења
- 2.456
- Поени од реакции
- 4.009
Desu slike od toga arta sta vise nije in
Inace dva brata je dosta nabacio filmskih 144 kom.
Imaš na pm.. Ako hoćeš možeš i dva brata dobitDesu slike od toga arta sta vise nije in
Hmm clan od 2009 na ovome forumu i trazi iptv listu stvarno ne razumem kako nije naucio do sada (ne zamerite mala sala)Дајте ми ip lista со канали од балкан и европа
Da li možda imaš još koju listu što radiImaš na pm.. Ako hoćeš možeš i dva brata dobit
prevedeno ili ti lista "ott.global-telecom"...Inace "dva brata" je dosta nabacio filmskih 144 kom.
Ajde ovako da se ne zavaramo i ne palimo na neke liste.Ubiti koja je razlika recimo od arta i kamiondije ili balkanstrem i baklje.Nikakva.Ja sam pregledao preko 50 nasih servera i svi imaju isto.Razlika jedino u filmskim ubacenim sta vrte jedno te isto danima.Ostalo sve isto.U videoteci se isticu diogen,allgames,tsp,kamiondije,sta se tice serija omjer i filmova.Gradina isto ok,dobtrazabava,zdrava hrana ima filmskih dodatnih recimo od arta 3.Sve u svemu od tih 50 i nesto.Svi su tu negdje,niko ne iskace.Velim nekolicina stavila te filmske dodatne i tu traze neku zaradu vecu al u biti nista novo vec videno.Tak kako nasi vrte iste tako vam je i sa stranim listama sve opet isto nista novoga.I sad manje vazno dal gledate pink dal na bitki ,zdravi,artu,diogenu,dva bratu.... manje bitno kako se server zove.zato nije ni cudo, sto npr. neki pekar, vise zna o kompovima, nego takvi informaticari
Pušti jedna na pm drugAjde ovako da se ne zavaramo i ne palimo na neke liste.Ubiti koja je razlika recimo od arta i kamiondije ili balkanstrem i baklje.Nikakva.Ja sam pregledao preko 50 nasih servera i svi imaju isto.Razlika jedino u filmskim ubacenim sta vrte jedno te isto danima.Ostalo sve isto.U videoteci se isticu diogen,allgames,tsp,kamiondije,sta se tice serija omjer i filmova.Gradina isto ok,dobtrazabava,zdrava hrana ima filmskih dodatnih recimo od arta 3.Sve u svemu od tih 50 i nesto.Svi su tu negdje,niko ne iskace.Velim nekolicina stavila te filmske dodatne i tu traze neku zaradu vecu al u biti nista novo vec videno.Tak kako nasi vrte iste tako vam je i sa stranim listama sve opet isto nista novoga.I sad manje vazno dal gledate pink dal na bitki ,zdravi,artu,diogenu,dva bratu.... manje bitno kako se server zove.