Ne radi Msat na onome tako da nema gledanja na crnjaka.Nizak bitrate previše kanala natrpano na jednom transponderu.I stari dreamboxovi ne podržavaju hevc video kodek.pitam za satelit, bas me interesuje da li se mogu gledati
Ne radi Msat na onome tako da nema gledanja na crnjaka.Nizak bitrate previše kanala natrpano na jednom transponderu.I stari dreamboxovi ne podržavaju hevc video kodek.pitam za satelit, bas me interesuje da li se mogu gledati
To ti nis ne vredi ja neki dan malo prelistao i ugasio,to je napuhana lista dmtn 100 puta bolja.Dal ima netko tvviet listu za podjelit ? moze na pm
Moj drem je na tavanu za uspomenu zavrsio.Ne radi Msat na onome tako da nema gledanja na crnjaka.Nizak bitrate previše kanala natrpano na jednom transponderu.I stari dreamboxovi ne podržavaju hevc video kodek.
Otvarase na Kshaw player do pred nedela dena sega nemam MAC neznamDali neko zna na kojoj android aplikaciji moze da se gleda http://nacionalnaklasa.xyz:12974 , na racunaru moze , hvala ko god pomogne i pozdrav za sve na forumu.
239.1.1.107:22107pozzz....
ima li tko udp nastavak za kanal arena fight iz exe-neta
Ma daj molim te.. Pa taj nema ni sve Cinestare u listi.. Koje je to praćenje trendova.. Jedino mu je videoteka dobra..Imam jednu sugestiju za ove sta prodaju liste.Bilo bi dobro da se ugledate na Damira i njegov Art.On na svoje filmske ne orginal stavio lijepo 7 dana otraga da se gleda,i ovi svi ostali ubacivaju i davaju razna imena tim filmskim.Pa gospodo sta prodajete ugledajte se na Art ili niste dorasli tom izazivu i ne pratite trendove.Iako vidim da vec nekoji kradeju od Damira i ubacivaju kanale u svoje liste.
Da sad ne reklamiramo server.
E koji si ti strucnjak majko mila,jel si ti uopste imao pravi art kad u rukama ili ono ........Izgleda da ti uopste ne kuzis o cemu ja pricam.dux vrijeme te pregazilo nazalost jeb...ga.Ma daj molim te.. Pa taj nema ni sve Cinestare u listi.. Koje je to praćenje trendova.. Jedino mu je videoteka dobra..
Tu ti je primjer kako si se zdurio,najbolje da samo citas i nista ne komentiras.Dva brata i global koriste isti epg
A sa željkom sam na skajpu redovno i znam dobro sta je koji server.E koji si ti strucnjak majko mila,jel si ti uopste imao pravi art kad u rukama ili ono ........Izgleda da ti uopste ne kuzis o cemu ja pricam.dux vrijeme te pregazilo nazalost jeb...ga.
Автоматски споено мислење:
Tu ti je primjer kako si se zdurio,najbolje da samo citas i nista ne komentiras.
Samo meni i drugima nije jasno sta je dva brata krivo globalu.Global je u biti server od dva brata tako suti bices pametnjiji u ocima drugih koji te cijene.
Neznam na koji nacin, kad ti se poruka nemoze poslati...Hehe na kajgani uvijek isto, ali dobro je,samo se zanimajte...ako neko ima neku zelju neka mi se javi na mp, možda je i ispunim
Envoyé avec Tapatalk
Je nema cinestar2.Al ima svoje napominjem svoje filmske 7 dana otraga o tome ja pricam sta drugi to ne stave.Zdrava hrana mu ukrala dosta kanala i stavila u svoj al nema 7 dana otraga na tim kanalima filmskim posebnim hahaaa.Ma daj molim te.. Pa taj nema ni sve Cinestare u listi.. Koje je to praćenje trendova.. Jedino mu je videoteka dobra..
Na slici se vidi da ide 7 dana u natrag.. Ja neznam sta ti prićaš i koji je smisao da me provociraš... "pravi art ima više vrsta macova" živi ti u svom svijetu kako znaš sve i najbolji si i uvjek si prvi.. Ja nemogu vjerovat sta ti zabrijavaš.. Ajd gledaj ti sve najbolje, znaći ORIGINAL hahaha.. A ja ću kopiju.. E svasta..Je nema cinestar2.Al ima svoje napominjem svoje filmske 7 dana otraga o tome ja pricam sta drugi to ne stave.Zdrava hrana mu ukrala dosta kanala i stavila u svoj al nema 7 dana otraga na tim kanalima filmskim posebnim hahaaa.
To ti nije pravi art sta si slika,pravi art ima manje kanala po stranicama,necu u detalje.Nisi ti nikad imao pravog arta za stb al ok ti vjerujes da imas i ja to postujem sta cu ti ja.Sto ljudi sto cudi.