Kako ti to može bit dobro kad se nevide slike tj omoti.. Samo nazivi filmaAko neko hoce neka mi posalje na PM visekonekcisku liniju sa dobrom videotekom.
Kao sto je do pre neki dan bila nightfight.xyz.
Hvala svima unapred!
Kako ti to može bit dobro kad se nevide slike tj omoti.. Samo nazivi filmaAko neko hoce neka mi posalje na PM visekonekcisku liniju sa dobrom videotekom.
Hvala svima unapred!
Meni se na nightfight.xyz videlo sve i nazivi filmova i godina i slike cak i opisi filmova i serija na engleskom.Sve je bilo super.@dux4 Poslacu ti na pm ceo link koji je radio.Kako ti to može bit dobro kad se nevide slike tj omoti.. Samo nazivi filma
Ne razumijem zasto radite copy/paste bas te liste sa foruma na forum, jasi ti osobno iskenirao tu listi ili...
Ta lista je osvanula na jednom kul forumu,pa je dosla kod repica elme,pa kod dadoxy i sad ovdjeNe razumijem zasto radite copy/paste bas te liste sa foruma na forum, jasi ti osobno iskenirao tu listi ili...
Imaš PM...Ako neko hoce neka mi posalje na PM visekonekcisku liniju sa dobrom videotekom.
Hvala svima unapred!
Imaš listu u PMPozdrav da li neko ima listu sa dobrom videotekom ..
Hvala
Naravno da imam.. Jel ti stvarno nešto treba.. Exyu ili?
Автоматски споено мислење:
Treba mi EPG koje da ima i logotipa unutra naravno za YU kanalima.
Ma sve OK.Druze moj nevicem ja ninakoga.. Pozdrav
Eto, sad znaš kako sam se ja osjećao neku večer kada mi nisi odgovorio na upit.Jbt sve sam, radiš i pitaš za sitnici u vezi stb kako pokrenut i prave se blesavi..
Znam da gledati vi kojima sam poslao upit.. Zamisli meni koji ništa uništio ni prenio nije sto je dobio..
Znate sta.. Kad skužim kako da pokrenem sad po novom art u stb sve ću stavit javno vama u inat cijeli json file, skupa sa naćinom. Oni makovi idu sporo, oni me nezanimaju a ovi drugi vjerovatno zahtjevaju id ili potpis.. Naći ću ja sam.. Jbt svi nešto pitaju a kad ja pitam ima možda dva čovjeka u cijelom iptv koji se jave.. Zaboli me ionako ne ovisim o vama.. Pa ćete i vi tražit izponova.. Ja vam kažem svi će znati a i sam gazda, ako nevidi ja ću mu javit.. Sve sto sam sam skužio i našao.. Jbt da mi netko uštedi malo vremena.. Ali neeee...
Pitaš za makove stare 5 godina jer si ih zagubio jer mi treba za provjeru... Ništa..
Pitaš za stb... Ništa..
A bitno kad skužiš evo ih.. Kako, kako, pošalji pošalji.. Ma dajj više
Ima jedan koji zaslužuje poštovanje moje i kojem sam ja pomagao prije 5 godina a sad mi se odužio duplo.. Kad god mu se javim odgovori i obrnuto, naućio je stvarno puno.. Svaka mu ćast..
Ime mu neću navesti radi njega ali znat će on..
Pa zar nisi sam u stanju nać epg koji najbolje odgovara artu? Zar i to treba netko drugi.. Odg pet puta i onda na glupo pitanje ne o nevalja... Ma koji si ti uopće.. Mi se neznamoEto, sad znaš kako sam se ja osjećao neku večer kada mi nisi odgovorio na upit.