Nije valjda da si se iznervirao pa vices na nas.Ljudi pre neki dan sam pisao da bay iptv je gratis i gledao sam 1 godinu i wise na toj aplikaciji.... Danas mi neradi wise aplikacija bayiptv.. LJUDI MOZDA STE UPARWU NESMESE NISTA JAVNO RECI PA CAK NI SERVERI NI LISTE KANALA TOTALNO NISTA... WOW... TOTALNO ME SJEBO OWO STO SAM MOZDA JA JAWNO REKO DA JE BAY GRATIS... POZDRAV SVIMA... NISTA JAVNO NEMA OD MENE SVE STA ZELITE LISTE SAMO PM I NEMA DA SE NIKO ZAHVALI JAVNO VOZDRA JARO
Nije valjda da si se iznervirao pa vices na nas.![]()
Moi je.. Je vais te envoyer maintenant...Qui a serveur iptv stable pour les chaînes sportives
Velika slova znace da vices,to se ne koristi u komunikaciji.Sto vicem kolega... Nisam ja ninakoga wikao samo sam pisao komentar da neradi bay.. Ako sam wikao na was... IZWINJAWAM SE SVIMA NISAM IMAO NAMERU IZWINI TE
Автоматски споено мислење:
Moi je.. Je vais te envoyer maintenant...
kad takvu smanjenu listu iz notepade spremaš u naziv liste staviš # nazivliste.m3u # naziv liste može biti kako god ti hočeš , samo je bitno da na kraju bude .m3uPozdrav svima. Znam da ovde ima experata boljih od mene. Zadnji put sam pitao za Duplex Iptv i izgleda da od njega nema vise nista. Instalirao sam SS Iptv ( Samsung Tizen model 2015). Aplikacija je dobra samo joj treba puno vremena kad treba da otvori citav link. Kod m3u file ide odmah. Ja sam nekad davno placao Iptv i tip mi je slao link koji sam sam ubacivao u Tv koji je bio prepravit i imao sam kanale sa filmovima koje sam ja htio. Znam da preko notepad mozemo smanjiti m3u file ali ne znam kako onda dobiti m3u link sa smanjenim fileom. Vjerovatno da ima neka mogucnost pa ako neko zna neka mi se javi na P.M. Hvala unaprijed.
Kolega je pitao kako od smanjene liste u obliku m3u file opet dobiti m3u link.kad takvu smanjenu listu iz notepade spremaš u naziv liste staviš # nazivliste.m3u # naziv liste može biti kako god ti hočeš , samo je bitno da na kraju bude .m3u
Sto vicem kolega... Nisam ja ninakoga wikao samo sam pisao komentar da neradi bay.. Ako sam wikao na was... IZWINJAWAM SE SVIMA NISAM IMAO NAMERU IZWINI TE
Автоматски споено мислење:
Moi je.. Je vais te envoyer maintenant...
proradiloLjudi pre neki dan sam pisao da bay iptv je gratis i gledao sam 1 godinu i wise na toj aplikaciji.... Danas mi neradi wise aplikacija bayiptv.. LJUDI MOZDA STE UPARWU NESMESE NISTA JAVNO RECI PA CAK NI SERVERI NI LISTE KANALA TOTALNO NISTA... WOW... TOTALNO ME SJEBO OWO STO SAM MOZDA JA JAWNO REKO DA JE BAY GRATIS... POZDRAV SVIMA... NISTA JAVNO NEMA OD MENE SVE STA ZELITE LISTE SAMO PM I NEMA DA SE NIKO ZAHVALI JAVNO VOZDRA JARO
Kako ti misliš smanjeni file - smanjen je ako izbaciš pola stvari i ako ne učitava svaki put kad ga pokreneš. I ne vidim razloga da ga svaki put osvežavaš kad pokrećeš. Strpaj u omiljene tv kanale koji su ti zanimljivi a za filmove kad ti treba ti osvježi listu ako misliš da ima nešto novo ubačeno.Pozdrav svima. Znam da ovde ima experata boljih od mene. Zadnji put sam pitao za Duplex Iptv i izgleda da od njega nema vise nista. Instalirao sam SS Iptv ( Samsung Tizen model 2015). Aplikacija je dobra samo joj treba puno vremena kad treba da otvori citav link. Kod m3u file ide odmah. Ja sam nekad davno placao Iptv i tip mi je slao link koji sam sam ubacivao u Tv koji je bio prepravit i imao sam kanale sa filmovima koje sam ja htio. Znam da preko notepad mozemo smanjiti m3u file ali ne znam kako onda dobiti m3u link sa smanjenim fileom. Vjerovatno da ima neka mogucnost pa ako neko zna neka mi se javi na P.M. Hvala unaprijed.
primer, mrzilo me uopštavati, ali jasno je valjdaZnam da sa notepad dobijemo smanjeni File i Notepad ga svakako memorise sa m3u nastavkom ali je problem kako opet dobiti m3u sa User name i passs i da radi link. SS Iptv App nije los samo mu trba dugo dok otvori citav link. Ubacio sam ja i m3u file ( smanjeni File ) ali je problem zbog videoteke jer tad nema Uploada za Vod i uvijek ostaju isti filmovi koji su u m3u file.
http://in.lionboxiptv.nl:80/get.php?username=2021extree&password=XUNTU364vYVeGdqw&type=m3u&output=ts
ili
http://in.lionboxiptv.nl:80/get.php?username=2021extree&password=XUNTU364vYVeGdqw&type=m3u
provera .m3u liste
http : // url:port/panel_api.php?username=username&password=password&type=m3u_plus