Интернет радио и телевизија (стримови, прашања, генерална дискусија...)

Член од
8 април 2017
Мислења
1.884
Поени од реакции
3.130
Ma Miro je cicija.. Da da neku listu sa 50kon. za ovu raju sa kajganu i niko ga nece dirati.. Ali cicija covek...
Ja ću vam reći ako neće on ili bilo koji drugi... Netreba da da.. Samo ako je lud će to da napravi... Bio je napravio prije i on i danijel.. I sta je bilo, za dva dana lista u africi jbt, na Facebook, na drugim forumima itd.. Ja da sam vlasnik da bi pojedincima listu na 2 ili 3 konekcije... Nema sanse da bi stavljo za kajganu i bilo koji drugi forum... Ionako vas 95 posto tu mlati praznu slamu i dobija od drugih..

Pitajte elmu da vam da listu.. Ona se hvali da je super lik i da voli dati za raju, pa nek vam da svoju onda

Член од
7 февруари 2021
Мислења
477
Поени од реакции
681
Je....te ovde sve neki ljubitelji tenisa odnosno raketa, svi bi da budu Velj. Ne...a ups Novak Đakovič.

Член од
24 јули 2016
Мислења
2.456
Поени од реакции
4.009
Radi bolan gradina... ma Miro to ostavi samo zemljacima da gledaju
Pa ja im kazem radi a oni oce slikicu hahaaa,eto vam slikice.
Автоматски споено мислење:

Da, moze se vidjeti datum i podaci, sve sto si nabrojao.. Mene zanima slika...
Ili da odustanem
Potrudi se malo bolje svi serveri sve radi posvuda sad jeb nije za javnost pogotovo za kajganu.Ti bar vices da sve radi sad te jedan c panel jebaje to djeca u vrticu otvaraju.

Член од
13 ноември 2016
Мислења
526
Поени од реакции
1.126
Nataložile su se kao mulj,
A svaka kao žulj.
Napunile čašu kao kapi
Pa se iz te čaše napi'...

Ma koliko ih krili
Nekad smo i bolji bili.
Ostale su bore, brazde.
Čuju se i bazde!

Ja polivalentan
Često sam ometan...
Njihovo posljednje djelo
Potrošile su ovo tijelo...
Godine,godine,godine...........

Dobro vam jutro dobri ljudi.
Moram da primetim,bez zle namere ako su tvoji stihovi poceo si da mracis,e sad dal zbog godina ili problema al nije za temu. ;) ;) ;)

Kajgana Shop

На врв Bottom