- Член од
- 24 септември 2019
- Мислења
- 2.478
- Поени од реакции
- 3.756
ljudi, pa sta ima da se dokazujete, kad se sve uvek gleda, ama bas sve, samo sto svako ne gleda
Ne dirajte sad gradinuljudi, pa sta ima da se dokazujete, kad se sve uvek gleda, ama bas sve, samo sto svako ne gleda
Ali kako gledaju oni koi ne treba da gledaju to neznasGledaju oni ko treba da gleda... Samo naprijed
Ja ću vam reći ako neće on ili bilo koji drugi... Netreba da da.. Samo ako je lud će to da napravi... Bio je napravio prije i on i danijel.. I sta je bilo, za dva dana lista u africi jbt, na Facebook, na drugim forumima itd.. Ja da sam vlasnik da bi pojedincima listu na 2 ili 3 konekcije... Nema sanse da bi stavljo za kajganu i bilo koji drugi forum... Ionako vas 95 posto tu mlati praznu slamu i dobija od drugih..Ma Miro je cicija.. Da da neku listu sa 50kon. za ovu raju sa kajganu i niko ga nece dirati.. Ali cicija covek...
Pa ja im kazem radi a oni oce slikicu hahaaa,eto vam slikice.Radi bolan gradina... ma Miro to ostavi samo zemljacima da gledaju
Potrudi se malo bolje svi serveri sve radi posvuda sad jeb nije za javnost pogotovo za kajganu.Ti bar vices da sve radi sad te jedan c panel jebaje to djeca u vrticu otvaraju.Da, moze se vidjeti datum i podaci, sve sto si nabrojao.. Mene zanima slika...
Ili da odustanem
Batali me pirate sa Kariba, vidis da sam se iskljucio iz svih rasprava i da te ne pominjem. A kome sam trebo dati dao sam, tebi sigurno necu.Pitajte elmu da vam da listu.. Ona se hvali da je super lik i da voli dati za raju, pa nek vam da svoju onda
gleda se to i drukče,reci da nisi dobro videoDruze napravio si grešku namerno ili slučajno u ovom hobiju to ne ide..prikazao si kako se gleda(način) nisi sakrio sta treba a posle bude...
Slika uvek govori više od 1000 reči
Odjavljujem se jebo ti ovo ..
Evo bas ćekam da mi ti das hahahaBatali me pirate sa Kariba, vidis da sam se iskljucio iz svih rasprava i da te ne pominjem. A kome sam trebo dati dao sam, tebi sigurno necu.
Moram da primetim,bez zle namere ako su tvoji stihovi poceo si da mracis,e sad dal zbog godina ili problema al nije za temu.Nataložile su se kao mulj,
A svaka kao žulj.
Napunile čašu kao kapi
Pa se iz te čaše napi'...
Ma koliko ih krili
Nekad smo i bolji bili.
Ostale su bore, brazde.
Čuju se i bazde!
Ja polivalentan
Često sam ometan...
Njihovo posljednje djelo
Potrošile su ovo tijelo...
Godine,godine,godine...........